Cel mai nou magazin online de genti promite conditii de livrare exceptionale

BUCURESTI - 1 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In ajunul sezonului de vara, o noua companie romaneasca lanseaza o colectie unica de genti de dama elegante, rafinate si practice. Urmarind trendurile europene si cele mai noi prezentari de moda de la Paris si Milano, echipa Chicbags a ales o colectie inedita de produse pe care le-a pregatit pentru piata romaneasca

Genti pentru femei de la Chic Bags.ro

Genti pentru femei de la Chic Bags.ro

In ajunul sezonului de vara, o noua companie romaneasca lanseaza o colectie unica de genti de dama elegante, rafinate si practice. Urmarind trendurile europene si cele mai noi prezentari de moda de la Paris si Milano, echipa Chicbags a ales o colectie inedita de produse pe care le-a pregatit pentru piata romaneasca si pentru care promite conditii excelente de livrare si retur. Prin incheierea unor contracte de exclusivitate si pe termen lung cu unii din cei mai cunoscuti designeri si furnizori, Chicbags poate oferi preturi speciale, de pana la trei ori mai mici decat in magazine.

Gama de genti prezentata de Chicbags include genti foarte elegante potrivite pentru seri in club precum modelul pe dor Classic Tote Pink aflat in oferta speciala de lansare, sau genti XXL incapatoare pentru evenimentele si situatiile in care parca nici o alta geanta nu este destul de incapatoare. Echipa Chicbags recomanda in special modelul Tote Large Brown, foarte rezistent, incapator si elegant si geanta Bow Tote Red, un model special oferit in numar limitat pe piata din Romania. Cunoscatoarele de moda vor gasi cele mai noi modele de genti office, genti postas sau genti student, comode si atragatoare, la preturi foarte bune.

„In urma unor studii, dar si a experientei personale am realizat ca din ce in ce mai multe doamne prefera shopping-ul de acasa si, de ce nu, astfel pot alege din sute de modele de genti si pot cumpara la preturi speciale care nu includ adaosul de magazin.” a declarat Angela Mirea unul din initiatorii proiectului Chicbags.ro. Intr-adevar, colectia de genti este prezentata in asa fel incat sa nu ascunda nimic vizitatorului. Designul curat,  pozele mari, numeroase si clare,  preturile actualizate saptamanal, modulul avansat de cautare impreuna cu meniul care contine categoriile principale de genti ( inclusiv categoria pret) fac din navigarea pe site o placere.

Chicbags ofera o serie de facilitati potentialelor cliente. Orice produs comanzi, il vei primi gratuit la tine acasa oriunde ai fi in tara. La Chichbags nici nu trebuie sa te hotarasti pe loc. Oricate produse ai cumpara, poti vedea daca ti se potrivesc sau daca iti plac cu adevarat timp de 10 zile, perioada in care poti returna orice produs sub orice motiv doresti. Chichbags.ro are si o oferta speciala de lansare. La 2 produse cumparate primesti 20 RON reducere asa ca nu strica sa iti anunti si prietenele de oferta chichbags.

Chicbags este un proiect romanesc care are ca scop promovarea unei colectii de produse de  provenienta internationala. Pentru a accesa colectia de produse Chicbags poti vizita www.chichbags.ro, iar pentru ultimele noutati, oferte speciale si lichidari de stoc  urmareste Chichbags pe facebook la www.facebook.com/chicbags. Pentru intrebari si detalii poti contacta echipa Chicbags la 0720 933 055.

Campania de comunicare a proiectului Chicbags.ro este asigurata de agentia Plum Media.

Despre Plum Media Agency

Chic Bags.ro comergializeaza genti pentru femei de cea mai buna calitate, importate din Anglia, acestea sunt alese cu grija in functie de tendintele internationale