Solutii pentru curatenie profesionala - Ikado

BUCURESTI - 17 aprilie 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Din aceasta luna consultantul dumneavoastra pentru curatarea spatiilor publice cu detergenti profesionali Ikado si a locuintelor private este din nou online si va ofera aceleasi produse de calitate cu care v-a obisnuit. Va punem la dispozitie un site nou, mai performat si optimizat pentru nevoile dumneavoastra.

Detergenti profesionali - Ikado

Detergenti profesionali - Ikado

Din aceasta luna consultantul dumneavoastra pentru curatarea spatiilor publice cu detergenti profesionali Ikado si a locuintelor private este din nou online si va ofera aceleasi produse de calitate cu care v-a obisnuit.Va punem la dispozitie un site nou, mai performat si optimizat pentru nevoile dumneavoastra.

Ikado Group este o companiei specializata in oferirea de solutii profesionale pentru curatarea diverselor spatii, materiale si utilaje, podele, toalete, igienizand si dezinfectand suprafetele.

O echipa de specialisti in cercetare si dezvoltare se asigura ca beneficiati de produse de curatare profesionala eficiente pentru indepartarea mizeriei si a bacteriilor de pe suprafetele cu probleme. Produsele comercializate de catre Ikado respecta normele de mediu, acestea nu afecteaza plantele, animalele sau oamenii care intra in contact cu spatiile curatate.

Pe langa produsele de curatat clasice Ikado ofera si produse create special pentru nevoile firmelor ce activeaza in industrie, indiferent de specificul acesteia, pentru sectorul de transporturi si pentru zootehnie, aceste solutii de curatare ofera eficienta maxima si siguranta ca oamenii sau animalele vor fi protejate.

Ikado va ofera si solutii pentru indepartarea graffiti-urilor si antigraffiti – semnaturi, desene sau alte elemente asemanatoare, de pe peretii diverselor cladiri si edificii; acest produs este foarte eficient, formand un strat de protectie care pe viitor va impiedica absorbirea vopselurilor, marker, spray. Se pot folosi cu succes pentru edificiile publice, muzee, scoli, primarii, pentru monumente istorice si cladiri de patrimoniu, solutia pastreaza suprafata pe care este aplicata intacta, poate fi folosit si pentru locuinte private care intampina aceasta problema.

Printre clientii care au apelat la produsele de curatat comercializate de catre Ikado se numara Metrorex, Peugeot, Romprest, Ratb, Volvo, Meridian.Puteti obtine informatii suplimentare despre produsele nostre accesand pagina www.ikado.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0723 131 372 sau office@ikado.ro.

Campania de comunicare a companiei Ikado Romania este realizata de catre agentia de publicitate interactiva Plum Media Agency, pentru informatii suplimentare despre serviciile oferite va rugam sa vizitati site-ul www.plummedia.ro

Despre Marcu Business Solutions SRL

Plum Media Agency, agentie web design, realizare site-uri prezentare, magazine online, platforme la comanda, optimizare pe motoarele de cautare, marketing online, campanii social media, design grafic si productie publicitara. http://www.plummedia.ro