Zigrid, cel mai important importator de usi premium cauta distribuitori

BUCURESTI - 7 aprilie 2022

Comunicat tip General in Afaceri

Zigrid, unul dintre cei mai importanti importatori de usi pentru interior premium din Romania.

Zigrid, unul dintre cei mai importanti importatori de usi pentru interior premium din Romania, este in cautare de noi distribuitori! Intreaga activitate a companiei Zigrid se concentreaza pe dezvoltarea unei game unice de usi in Romania si totodata, pe imbinarea a doua caracteristici esentiale: respectarea tendintelor modern de design si materialele de calitate superioara.

De ce sa devii distribuitor Zigrid?

Pe piata din Romania, un produs cu adevarat apreciat se diferentiaza doar prin calitate! Zigrid reprezinta cu succes usile Mosel Turen, fabricate in germania, din materiale de cea mai inalta calitate. Conform sloganului, usile sunt facute sa reziste o viata intrega, acestea respecta cele mai inalte standarde atat din punct de vedere al design-ului, cat si al functionalitatii.

Iata cele mai importante motive pentru care merita sa devii distribuitor Zigrid

    Usile Mosel Turen nu se regasesc in marile lanturi de magazine precum Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin sau MatHaus. Altfel spus, ai ocazia sa devii distribuitorul unor usi unice, foarte apreciata pe piata din Romania;Toate usile dispun de garantie 8 ani -  Unul dintre cele mai importante aspecte care valideaza calitatea de necontestat a usilor Mosel Turen;Beneficiezi de discount considerabil, astfel incat sa poti pune in valoare cele mai bune practici de negociere;Usile si tocurile sunt pregatite de montat – Se poate economisi timp pretios pentru montaj deoarece usile Mosel Turen nu trebuie modificate la fata locului, ele vin deja pregatite pentru a fi montate. Altfel spus, atat satisfactia distribuitorului, cat si a clientului este garantata!Beneficiezi de garantie 8 ani – Doar un produs de calitate poate dispunde de o perioada atat de lunga de garantie. Zigrid este singura companie de profil din Romania care ofera garantie 8 ani pentru produsele importate.

Usi disponibile in oferta Zigrid

1.       Usi din sticla Mosel Turen

Usile de sticla din colectia Zigrid sunt special concepute pentru a aduce un plus de rafinament si eleganta oricarei locuinte.  Toate usile sunt realizate din sticla securizata de 8 sau 10 mm. De asemenea, profilele sunt realizate din inox, aluminiu, de cea mai buna calitate. Descopera mai multe informatii aici - https://zigrid.ro/usi-sticla/ .

2.       Usi albe Mosel Turen

Usile albe de interior de la Zigrid reprezinta cea mai buna optiune pentru orice locuinta si pot fi integrate cu usurinta in orice tip de design. Imbina perfect functionalitatea cu avantajele vizuale.

3.       Usi laminate Mosel Turen

Usile laminate sunt tratate cu substante speciale pentru a impiedica depunerea prafului si degradarea in timp. De a semenea, sunt ideale inclusiv pentru scoli si spitale deoarece prezinta rezistenta sporita la zgarieturi si orice tip de murdarie. Mai mult decat atat, pot fi curatate usor cu dezinfectant.

Asadar, colaborarea de lunga durata cu o companie romaneasca ce importa usi de calitate superioara, nu poate decat sa vina la pachet cu o multime de beneficii. 

Acum ai ocazia sa te afirmi si tu pe piata de profil din Romania, prin cel mai bun raport calitate-pret!

 

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/plum-media-agency/zigrid-cel-mai-important-importator-de-usi-premium-cauta-distribuitori