Autocad LT “999”

Cluj-Napoca - 15 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Incepand cu data de 14 ianuarie 2009 si pana pe 31 martie 2009 www.azsoft.ro va invita sa beneficiati de o noua promotie Autodesk “999”!

Incepand cu data de 14 ianuarie 2009 si pana pe 31 martie 2009 www.azsoft.ro va invita sa beneficiati de o noua promotie Autodesk “999”!
Pentru profesionistii pentru care conteaza compatibilitatea deplina cu formatul DWG dar nu folosesc modelarea 3D sau optiuni de personalizare a programului, AutoCAD LT simplifica munca de zi cu zi pentru ca a fost proiectat special pentru desenatori. Reduceti timpul de desenare utilizand noile functii cum ar fi scalarea automata a adnotarilor, separarea proprietatilor layerelor pentru diferite viewporturi si imbunatatirile aduse tabelelor si textelor. De asemenea veti lucra in mod inteligent utilizand blocurile dinamice si Express Tools.

In cadrul promotiei „999” achizitionarea unei subscriptii AutoCAD LT 2009 este obligatorie pentru a beneficia de pretul special.
Subscriptia asigura upgrade-ul gratuit la urmatoarele versiuni care apar, timp de un an de zile. Este optionala pentru Autocad LT, putand fi achizitionata odata cu produsul, iar pentru restul produselor Autodesk este obligatorie.
Subscriptia Autodesk reprezinta cea mai usoara cale pentru a fii la curent cu cele mai noi tehnologii de proiectare, beneficiind in acelasi timp de un management simplificat al software-ului, de o bugetare usoara, de e-Learning si Suport web pentru instalare. Pentru o taxa anuala fixa, aveti acces la imbunatatirile de software pentru a mentine actualitatea uneltelor de proiectare si pentru a profita la maxim de investitia facuta. Subscriptia Autodesk include fara cost suplimentar urmatoarele:

• Acces la toate upgrade-urile lansate in perioada de subscriptie
• Download de extensii ale produselor supuse subscriptiei
• Accesul la sistemul e-Learning pentru cursuri si evaluarea cunostintelor
• Suport web pentru instalarea produselor Autodesk supuse subscriptiei (daca acest lucru este inclus in contract)
• Acces la Subscription Center-ul rezervat numai membrilor
• Unelte de administrare ale contractului de Subscriptie.

Pentru detalii accesati www.azsoft.ro

Despre Plus Computers Group

Magazinul online Azsoft .ro este operat de
Plus Computers Group SRL din Cluj-Napoca,
o firma cu o experienta de peste 5 ani in
distributia de produse IT.
mirona.doros@pluscomputers.ro
0753058893

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/plus-computers-group/autocad-lt-999