DICTIONARE ELECTRONICE PE MEMORIE USB

Cluj-Napoca - 9 iunie 2008

Comunicat tip General in Tehnologie

Magazinul on-line www.azsoft.ro, parte a companiei clujene PLUS COMPUTERS GROUP, unul din principalii jucatori ai pietei de IT, a adaugat gama de produse DICTIONARE ELECRONICE pe memorie USB.

Pe memoria USB se afla un program care ofera accesul la 6 dictionare bilingve: Roman-Englez-Roman, Roman-German-Roman, Roman-Francez-Roman, Roman-Maghiar-Roman, Roman-Spaniol-Roman si Roman-Rus-Roman.
In functie de pretul platit, clientii vor putea inregistra la alegere unul sau mai multe dintre aceste dictionare.
Aceste dictionare sunt cele mai complete dictionare electronice disponibile, continand fiecare intre 400.000 - 500.000 definitii generale si de specialitate. Aplicatiile ruleaza direct de pe memoria USB (nu se intaleaza pe calculator), astfel incat clientii le pot purta in permanenta cu ei.
Pe memoria USB sunt instalate în plus, gratuit: Dicţionarul Explicativ ROMÂN - RoDEX cu 230.000 definiţii, Dicţionarul Explicativ ENGLEZ - EnDEX cu 120.000 definiţii şi programul Codurile Poştale din România.
Pentru achitionarea prooduselor accesati www.azsoft.ro

www.AZsoft.ro: Software de la A la Z! Magazin online de licente soft: Antivirusi, jocuri, aplicatii office, proiectare asistata, software educational si stiintific.Comod, avantajos si rapid.Livrare in toata tara.

Despre Plus Computers Group

Magazinul online Azsoft .ro este operat de
Plus Computers Group SRL din Cluj-Napoca,
o firma cu o experienta de peste 5 ani in
distributia de produse IT.
Mirona Doros
0753058893
mirona.doros@pluscomputers.ro