15 proiecte rezidentiale se lanseaza, in premiera, la CONDOMINIUM EXPO

BUCURESTI - 16 octombrie 2007

Comunicat tip General in Constructii


Targul International de Apartamente CONDOMINIUM, editia a III-a, aduce in prim-plan cele mai noi tendinte ale toamnei imobiliare 2007, peste 75 de companii de prestigiu fiind pregatite sa prezinte publicului interesat cele mai atractive oferte imobiliare si financiare existente pe piata.

15 proiecte rezidentiale se lanseaza, in premiera, la CONDOMINIUM EXPO

CONDOMINIUM EXPO aduce in fata publicului oferta a 83 de ansambluri rezidentiale din Romania, la care se adauga posibilitati de investitii imobiliare in tari precum Bulgaria, Grecia, Germania. Nu mai putin de 15 de proiecte sunt lansate la vanzare, in premiera, cu ocazia Targului.
Suprafata de expunere de 1200 mp a Salii Palatului reuneste, in perioada 18-21 octombrie, investitii in complexuri rezidentiale de peste 3,3 miliarde de euro, in Romania, si de aproximativ 100 de milioane de euro, in strainatate.

Elementul de noutate al sezonului, Salonul CONDOMINIUM-DECO, parte integranta a Targului International de Apartamente, este un eveniment special, firmele expozante oferind cele mai noi si eficiente solutii pentru amenajarea si decorarea apartamentelor noi, din care, nu mai putin de 23.000 de unitati, sunt puse in vanzare la Targ.
Oferta de decoratiuni interioare a Salonului CONDOMINIUM-DECO, expusa la primul etaj al Salii Palatului, este asortata cu stilul si tendinta acestor noi apartamente si le completeaza perfect.
Majoritatea apartamentelor expuse in Targ se afla in constructie in Bucuresti, peste 14.000 de unitati, restul de 9.000 de unitati expuse oferind posibilitatea vizitatorilor sa achizitioneze o locuinta de vacanta sau permanenta la mare – 1600 de unitati (valoare estimata 220 de milioane de euro), la munte (Valea Prahovei) – 600 de unitati (valoare estimata 110 milioane de euro), sau in diverse localitati din jurul Capitalei, unde se construiesc peste 6300 de apartamente, totalizand un miliard si jumatate de euro.


Conferinta de Real Estate CONDOMINIUM, eveniment asociat de fiecare data Targului de Apartamente, isi va deschide lucrarile vineri, 19 octombrie, la Sala Regina Maria a Hotelului Hilton. Partenerii de prestigiu ai conferintei sunt Uniunea Nationala Imobiliara (UNIM), Consiliul European al Profesiilor Imobiliare (CEPI), DTZ Echinox, PricewaterhouseCoopers si David & Baias.
La conferinta vor participa dezvoltatori, agentii imobiliare de top, firme de consultanta, investitori interesati de piata romaneasca, institutii bancare si financiare, reprezentanti ai autoritatilor locale si centrale, presa.


Despre PLUS MEDIA COM SRL

Organizatorii, Proactive Business Communication si Plus Media, sunt companii de PR si organizare de evenimente, cu experienta de peste 6 ani pe piata.

Partenerii oficiali ai CONDOMINIUM EXPO sunt BCR, Real Time si Casa Nik.
Partener principal: Ozer.
Parteneri: Regatta, Neopeninsula, Mobexpert, Monaco Towers, Berloni, Cosmopolis.

Persoane de contact
Angelica IVA - ProActive Business Communication
Mobil: [+4] 0722.333.401
Felicia IORDACHE - Plus Media
Mobil: [+4] 0721.900.952

feliciaiordache@plusmediacom.ro