Bentley Arnage T Mariner, Porsche Cayenne Diesel si Porsche Carrera 2S Cabrio, saptamana aceasta la LeisurEXPO

BUCURESTI - 16 iunie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

‘’Porsche Romania este importatorul pe piata romaneasca pentru marcile Grupului Volkswagen : Volkswagen, Volkswagen Autovehicole Comerciale, Audi, Skoda, SEAT, Porsche, Bentley si Lamborghini. Pe segmentul auto luxury activam inca din anul 1998, cand am devenit importatorul marcii Porsche, iar incepand cu octombrie 2008 am preluat si distributia marcilor Bentley si Lamborghini. Pentru Bentley am deschis o unitate de service exclusiva inca din luna septembrie 2007, in prezent asigurand serviciile de After Sales pentru majoritatea autoturismelor marca Bentley din Romania.

Bentley Arnage T Mariner, Porsche Cayenne Diesel si Porsche Carrera 2S Cabrio, saptamana aceasta la LeisurEXPO

Noutatile marcii Bentley pentru acest an sunt modelele Continental GTC Speed si modelul Continental Supersports, cel mai puternic model din istoria Bentley (630 CP) si, de asemenea, primul model al marcii ce poate fi alimentat cu Biethanol, benzina sau orice combinatie a celor doua. Modelul Continetal GTC Speed va putea fi admirat in showroom-ul nostru dedicat din Sos. Pipera-Tunari 2, incepand cu luna iulie.

Porsche vine cu doua modele noi in acest an: Cayenne Diesel si Panamera. Cayenne Diesel il puteti vedea saptamana aceasta la LeisurExpo, fiind primul model al marcii ce este alimentat cu motorina. Modelul Panamera este primul model in 4 portiere produs de marca Porsche si urmeaza a fi prezentat publicului din Romania o data cu lansarea oficiala a modelului in Europa in luna septembrie’’ a declarat Adrian Pascu, Brand Manager Porsche, Bentley si Lamborghini in cadrul Porsche Romania.

La targul din Piata Constitutiei, Porsche Romania va fi prezent cu Bentley Arnage Mariner Limited Edition No. 6/6, alaturi de Porsche Cayenne Diesel, Porsche Carrera 2S Cabrio si Porsche Cayman S Sport Limited Edition.

De asemenea, ultimele modele Saab Convertible 93 Aero vor fi prezentate vizitatorilor LeisurEXPO 2009 de Augusta Motors, partenerul special al primei editii a targului. Cele mai spectaculoase modele Audi: R8 – V10, TTS, A5 Cabriolet si A4 allroad vor fi aduse de Porsche Inter Auto. Pasionatii de automobile vor putea admira si celebra marca Mercedes-Benz, prezenta prin intermediul centrului autorizat Autoklass.

Cei care doresc sa conduca o masina, dar nu au carnet, vor gasi solutia in cadrul LeisurEXPO 2009: automodele premium cu telecomanda, prezentate de echipa Multirace Team.

Fair Play Boats Division va va ajuta sa va decideti asupra modelului de yacht cu care veti pleca vara aceasta in croaziera. Daca nu va place apa, puteti opta pentru o vacanta pe uscat, in stil ATV safari: compania Action Land va prezenta in cadrul LeisurEXPO 2009 quad-urile KTM cu omologare de strada.

E cald afara? Nicio problema: atmosfera racoroasa si decorul verde vor fi aduse in Piata Constitutiei, de catre partenerul LeisurEXPO – City Garden - companie membra a grupului Romstal, ce comercializeaza produse de tip Garden: plante de interior si exterior, mobilier si unelte de gradina.

Pentru ca am rezolvat problema caldurii, puteti vizita in continuare standurile expozantilor LeisurEXPO 2009, printre care se regasesc si firmele: Dethleffs Romania – importator rulote si autorulote, 360 Multi-Solutions – reprezentanta in Romania a marcii germane Enders (incalzitoare de terasa, gratare profesionale si articole de camping), SPORT & SURF – importator de articole moderne de street-surfing si importator EasyGlider pentru Romania, Top Quad – importator al vehiculelor de agrement Secma, Sincron Performance – biciclete, Luxus Garten – producator de leagane si balansoare, ATD Billiard – importator direct al unor marci lider in domeniul jocurilor precum: biliard, darts, fusball, Speranta Club – companie producatoare de piscine, Paulys 2007 – companie producatoare de mobilier de gradina etc.

Despre PLUS MEDIA COM SRL

LeisurEXPO 2009 va putea fi vizitat de joi, 18 iunie pana duminica, 21 iunie intre orele 10.00 – 20.00. Evenimentul este organizat de agentiile Plus Media si Creative Brand Communication.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa accesati site-ul: www.leisurexpo.eu sau sa contactati:

Felicia Iordache, Managing Partner Plus Media
Mobil: 0721.900.952, Tel.: 021.242.1570
Fax: 021.242.1571, E-mail: feliciaiordache@plusmediacom.ro

Cristina Udrescu, Managing Director Creative Brand Communication
Mobil: 0722.435.258, Tel.: 021.232.1377
Fax: 021.232.0448 , E-mail: cristina@creativecom.ro