CREDITEXPO 2007 – PE ULTIMA SUTA DE METRI

BUCURESTI - 19 septembrie 2007

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Peste doua zile, cele mai noi produse si servicii de creditare se reunesc in cadrul CreditEXPO 2007, primul targ de credite din Romania. Evenimentul organizat de companiile Plus Media si Creative Brand Communication va avea loc intre 21 si 23 septembrie, la World Trade Plaza – Bucuresti.

CREDITEXPO 2007 – PE ULTIMA SUTA DE METRI

Prima editie a CreditEXPO isi propune sa faciliteze accesul firmelor si persoanelor fizice la solutiile de finantare existente, usurand-le in acelasi timp orientarea in multitudinea de oferte existente pe piata. Pentru prima data in Romania, cei interesati vor putea compara in mod nemijlocit, in cadrul unui targ specializat, ofertele de creditare ale bancilor, companiilor de leasing, institutiilor financiare nebancare, brokerilor de credite, precum si oferta companiilor din domenii conexe.
Evenimentul este completat de 'CrediTALK 2007', o conferinta 'business-to-business' (B2B) care va reuni in jurul mesei de discutii reprezentanti de prestigiu ai pietei financiar-bancare romanesti. Conferinta este organizata in colaborare cu Asociatia Romana a Bancilor (ARB) si va avea loc vineri, 21 septembrie 2007, la World Trade Center, sala Beijing-Vienna.
Platinum Partner: BCR
Gold Partner: Bank of Cyprus, Cyprus Leasing IFN
Silver Partner: Porsche Bank, Porsche Inter Auto Romania

Despre PLUS MEDIA COM SRL

Evenimentul este sustinut de: Evenimentul Zilei, Capital
Parteneri media: Hotnews, SMARTfinancial, Finzoom, BankNews, PRwave, Vreaucredit.ro, Vreaucard.ro, Casa din Casa, IMM Romania.
Va asteptam la CreditEXPO!

Felicia Iordache – Plus Media: 0744.666.712, feliciaiordache@plusmediacom.ro
Cristina Georgescu – Creative Brand Communication: 0724.364.843, cristina@creativecom.ro
www.creditexpo.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/plus-media-com/creditexpo-2007-pe-ultima-suta-de-metri