CreditEXPO Iasi – vandut in proportie de 70%

BUCURESTI - 20 martie 2008

Comunicat tip General in Banci / Asigurari


Institutiile bancare, companiile de leasing si credit, institutiile financiare nebancare si brokerii de credite din Iasi au contractat deja 70% din spatiul expozitional al primei editii locale a CreditEXPO 2008. Oferta de creditare de pe piata locala va putea fi supusa examinarii riguroase a publicului interesat intre 18 si 20 aprilie, in cadrul Centrului Providenta - Iasi.

CreditEXPO Iasi – vandut in proportie de 70%


Cu o luna inainte de eveniment, spatiul expozitional destinat editiei din Iasi a CreditEXPO inregistreaza un grad de ocupare de 70%. Printre expozanti se afla nume importante de pe piata financiar bancara din Romania: ATE Bank, Banca Romaneasca, Cyprus Bank si CEC Iasi.
Persoane fizice si reprezentanti ai IMM-urilor sunt asteptati sa treaca pragul CreditEXPO Iasi, pe durata celor trei zile de expozitie.

„Suntem placut surprinsi de reactia prompta a institutiilor locale, care au inteles imediat beneficiile participarii la o asemenea manifestare de nisa, beneficii accentuate de o foarte buna definire a publicului tinta. Totodata, bugetul de promovare alocat intregului eveniment se ridica la 50.000 de euro, suma ce sustine buna derulare a tuturor celor cinci editii ale CreditEXPO in 2008”, au declarat organizatorii CreditEXPO.

Dupa editia din Iasi, CreditEXPO va ajunge in:
•Constanta (27 – 29 iunie) – Muzeul de Arta
•Cluj (12 -14 septembrie) – Casa de Cultura a Studentilor
•Bucuresti (10 – 12 octombrie) – World Trade Plaza
•Sibiu (7 – 9 noiembrie)

CreditEXPO a fost conceput ca o manifestare itineranta, determinata atat de puternica dezvoltare inregistrata pe piata creditelor din Romania, cat si de diversificarea ofertei la nivel local. Participarea la editiile locale ale “CreditEXPO” reprezinta pentru institutiile din domeniu o excelenta oportunitate de a-si promova serviciile si produsele la nivel local, atat in randul persoanelor fizice, cat mai ales in randul companiilor mici si mijlocii, a caror nevoie de creditare a crescut constant, o data cu dezvoltarea economica.

CreditEXPO este sustinut si in 2008 de Evenimentul Zilei si Capital.
Parteneri media sunt SMARTfinancial, Finzoom, BankNews.ro, PRwave, Vreaucredit.ro, Vreaucard.ro, Casa din Casa si IMM Romania.
La nivel local, editia din Iasi a CreditEXPO este sustinuta de cotidianele Jurnalul de Est, Ziarul de Iasi, Evenimentul si de catre publicatia lunara Financiarul.

CreditEXPO este organizat de agentiile de relatii publice si comunicare Creative Brand Communication si Plus Media.

Despre PLUS MEDIA COM SRL


Primul targ de credite din Romania – “CreditEXPO 2007” – s-a desfasurat in perioada 21 – 23 septembrie 2007, la World Trade Plaza Bucuresti. Evenimentul s-a bucurat de sustinerea unor parteneri de prestigiu: Platinum Partner – Banca Comerciala Romana, Gold Partner – Bank of Cyprus, Cyprus Leasing IFN, Silver Partner – Porsche Bank, Porsche Inter Auto Romania.

Cristina Georgescu, Creative Brand Communication, Tel: 021.232.1377, E-mail: cristina@creativecom.ro
Felicia Iordache, Plus Media, Tel: 0744.666712, E-mail: feliciaiordache@plusmediacom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/plus-media-com/creditexpo-iasi-vandut-in-proportie-de-70