Leisure Expo 2009 - evenimentul de referinta al marcilor premium

BUCURESTI - 24 iunie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Intre 18 – 21 iunie a avut loc in Piata Constitutiei cea de-a doua editie a LeisurEXPO – singurul targ de oferte premium pentru relaxare si petrecere a timpului liber in afara casei, din Romania. Daca nu v-ati numarat printre cei peste 2.500 de vizitatori ai LeisurEXPO 2009, puteti vizita targul si anul viitor. LeisurEXPO 2010 va fi organizat atat in Bucuresti, in Piata Constitutiei, cat si in Cluj, la Polus Center.

Leisure Expo 2009 - evenimentul de referinta al marcilor premium

Branduri auto cu preturi intre 60.000 si 350.000 de euro au fost expuse in cadrul LeisurEXPO 2009 de Porsche Romania - Porsche Cayenne Diesel, Porsche Carrera 2S Cabrio, Porsche Cayman Sport Limited Edition si Bentley Arnage Mariner Limited Edition No. 6/6 sau Porsche Inter Auto – cele mai spectaculoase modele Audi: R8 – V10, TTS, A5 Cabriolet si A4 allroad. De asemenea, ultimul model Saab Convertible 93 Aero a fost prezentat vizitatorilor LeisurEXPO 2009 de Augusta Motors, partenerul special al primei editii a targului. Vizitatorii au putut admira si noua Clasa E Coupé marca Mercedes-Benz, dar si modelele Mercedes-Benz Viano, Mercedes-Benz Clasa E si Jeep Wrangler Unlimited Rubicon, prezente prin intermediul centrului autorizat Autoklass. Pentru pasionatii de automodelism – un hobby inca nou in Romania, Multirace Team a prezentat automodele, navomodele si aeromodele cu preturi ajungand la aproape 1.000 de euro.

LeisurEXPO 2009 a gazduit si ATV-uri si motociclete, expuse de Action Land si ATV Magazin, dar si ineditele vehicule de agrement Secma, prezente prin Top Quad Serv. Printre atractiile targului s-au numarat si bicicletele, expuse de firme precum Extreme Ride si Sincron Performance. Simple, de viteza sau motorizate, bicicletele si-au ispitit cumparatorii cu preturi de pana la 3.000 de euro. Nu au lipsit nici bicicletele medicinale, Speranta Club prezentand un model realizat dintr-un aluminiu special ce poate fi folosit direct in piscina, si care costa 3.500 de euro. Easy Glider – o alternativa a vehiculelor cu doua roti, al carei cost depaseste 1.000 de euro, a fost prezentata vizitatorilor de catre compania Sport&Surf.

Produsele de mobilier de gradina expuse de companii precum Luxus Garten, Casa Codex, Opal Grup sau Paulys 2007 au fost testate de majoritatea vizitatorilor. Printre acestea s-a numarat si un pat suspendat pe un suport de otel inoxidabil, acoperit cu lemn de frasin, al carui pret se ridica la 2.800 de euro.

Vizitatorii au mai putut admira si cumpara in cadrul targului si plante decorative pentru terasa si gradina (City Garden), gratare profesionale Enders si articole de camping (360 Multi-Solutions), jocuri de biliard, darts, fusball (A.T.D. Biliard) si rulote de lux (Camping Shop). Preturile de pana la 33.000 de euro ale barcilor de agrement expuse de Fair Play Boats Division au atras atentia vizitatorilor pasionati de vacante pe apa.

Despre PLUS MEDIA COM SRL

LeisurEXPO este organizat de agentiile Plus Media si Creative Brand Communication.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa accesati site-ul: www.leisurexpo.eu sau sa contactati:

Felicia Iordache, Managing Partner Plus Media
Mobil: 0721.900.952, Tel.: 021.242.1570
Fax: 021.242.1571, E-mail: feliciaiordache@plusmediacom.ro

Cristina Udrescu, Managing Director Creative Brand Communication
Mobil: 0722.435.258, Tel.: 021.232.1377
Fax: 021.232.0448 , E-mail: cristina@creativecom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/plus-media-com/leisure-expo-2009-evenimentul-de-referinta-al-marcilor-premium