Porsche Bank la CreditEXPO 2007

BUCURESTI - 18 septembrie 2007

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Porsche Bank va participa împreună cu Porsche Inter Auto România (PIA), în calitate de parteneri oficiali, la “CreditEXPO 2007”, primul târg de credite organizat în România, care va avea loc pe data de 21-23 septembrie 2007, în Bucureşti, la World Trade Plaza.

Grupul Porsche Bank Romania, membru al Holdingului Porsche, oferă produse de finanţare a autoturismelor comercializate de către Importatorul Porsche Romania: Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen şi Porsche. Clienţii beneficiază de sprijin pe tot parcursul procesului de achiziţionare a maşinii, precum şi în etapele de pre şi post-vânzare, prin oferta de servicii integrate de vânzare, consultanţă financiară, service, piese şi accesorii.

„Avantajul absolut pe care îl oferim pe piaţa din România este abordarea noastră de „one stop shop”, clienţii având posibilitatea de a obţine automobilul, finanţarea şi asigurarea în acelaşi loc, la punctul de vânzare”, declară Dragoş Saioc, Specialist Marketing în cadrul Grupului Porshe Bank.

În plus, Grupul Porsche Bank oferă prin cele patru companii ale sale, Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare şi Porsche Mobility, servicii de leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii, credite pentru autoturisme şi alte servicii bancare specifice (depozite, cont curent), asigurări CASCO si RCA, management de flote, rent a car şi leasing operaţional.

Porsche se diferenţiază pe piaţa finanţărilor auto şi prin oferta de leasing în franci elveţieni. Principalul avantaj al finanţărilor în franci elveţieni este nivelul scăzut al dobănzii, reprezentând o variantă de finanţare cât mai economică pentru autovehiculul achiziţionat. Leasingul în franci elveţieni (CHF) se adresează clienţilor persoane fizice şi juridice, atât pentru maşini noi cât şi second hand. Contractul este semnat in CHF, iar plăţile se fac în lei, la paritatea euro/franc elveţian din ziua respectivă.

În cadrul evenimentului, Porsche Bank şi PIA vor avea un stand comun, cu numărul 36, poziţionat exact la intrare, potenţialii clienţi având acces la toată gama de servicii şi produse de finanţare reunite sub conceptul de „one stop shop”.

“CreditExpo 2007” are ca obiectiv facilitarea prezentării şi promovării către publicul larg a instrumentelor financiare din categoriile credit, leasing sau finanţare, oferite de bănci, instituţii financiare nebancare, brokeri de credite sau firme de leasing.

Despre PLUS MEDIA COM SRL

Despre Grupul Financiar Porsche Bank Romania
Grupul Porsche Bank Romania, membru al Holdingului Porsche, oferă produse de finanţare a autoturismelor comercializate de către Importatorul Porsche Romania: Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen şi Porsche. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include companiile Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare şi Porsche Mobility. Grupul Porsche Bank oferă servicii de finanţare prin cele patru companii ale sale în baza conceptului de one stop shop - obţinerea direct la punctul de vânzare, a finanţării în leasing sau în credit, a asigurării pentru maşină şi o administrare facilă a flotelor de maşini.
Porsche Leasing Romania IFN SA oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii.
Porsche Bank Romania – prima bancă auto specializată de pe piaţa românească oferă credite pentru autoturisme şi alte servicii bancare specifice (depozite, cont curent).
Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu asigurări CASCO si RCA.
Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent a car şi leasing operaţional.

Pentru mai multe informaţii:

Helian Redai
S&M Manager
Grupul Financiar Porsche Bank Romania
T: 208 26 00
E: helian.redai@porschebank.ro

Gabriela Chiorean
Mmd
T: 335 55 70
M: 0747 118 513
E: gabriela.chiorean@mmdcee.com

www.creditexpo.ro
feliciaiordache@plusmediacom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/plus-media-com/porsche-bank-la-creditexpo-2007