Targul International de Apartamente Condominium - Cluj Napoca 2008

Locul desfasurarii: Cluj Napoca

Organizator: PLUS MEDIA, Pro Active Business Communication

Targul International de Apartamente Condominium - Cluj Napoca 2008


Au mai ramas 3 zile pana la deschiderea ediţiei de Cluj Napoca a
Târgului Internaţional de Apartamente CONDOMINIUM
8 - 11 mai 2008, POLUS CENTER

13 proiecte rezidenţiale în premieră aduce a doua editie regionala a Targului International de Apartamente Condominium!

Expozitia se va desfasura, pentru prima data in Romania, intr-un mall, o locatie premium din Cluj Napoca, Polus Center, cel mai mare şi modern centru comercial al oraşului. Evenimentul isi va deschide portile pentru public incepand de joi, 8 mai, pana duminica, 11 mai 2008.

Targul International de Apartamente Condominium - Cluj Napoca 2008, cel mai important targ specializat pe apartamente din Europa, isi propune expunerea catre clienti a ofertelor de apartamente din ansamblurile rezidentiale aflate in constructie in zona Ardealului, dar si a ofertelor financiar-bancare de cumparare a unei locuinte. Evenimentul va aduna 36 de companii din Cluj Napoca si Bucuresti care îşi desfăşoară activitatea în domeniul imobiliar, al construcţiilor, dar şi instituţii recunoscute din domeniul financiar-bancar. Proiectele prezentate la targ oferă un total de peste 13.000 de unităţi locative, din care 8.000 disponibile la vânzare. La această ediţie, Condominium Expo va prezenta vizitatorilor peste 40 de ansambluri rezidenţiale din zona Ardealului. Oferta internă este foarte variată, adresându-se diferitelor categorii de cumpărători, cu preţuri începând de la 25.000 euro, în Ansamblul Imperialii din Comuna Floreşti, şi ajungând până la 227.250 euro în Proiectul Mozart. Alte puncte de atracţie ale evenimentului vor fi proiectele din Spania şi Brazilia, a căror valoare estimată se ridică la peste 200 milioane euro, cat si oferta de apartamente din Germania, cu preturi care incep de la 14.900 Euro.
Expozitia va fi deschisa publicului larg de joi, 8 mai, pana sambata 10 mai, intre orele 10.00 -19.00 si duminica, 11 mai, intre orele 10.00-16.00. Intrarea este libera.

Parteneri oficiali ai evenimentului: Polus Center Cluj si Promaga International.
Partener principal: Sky Vision.
Parteneri: Impact Developer & Contractor si Multiserv.

Detalii referitoare la eveniment puteţi găsi la adresa de internet www.condominiumexpo.eu.

Plus Media si Pro Active Business Communication sunt doua companii de relatii publice si organizari evenimente, targuri si expozitii, care activeaza pe piata romaneasca de peste 6 ani.


Persoane de contact:
Felicia Iordache - Plus Media; mobil: 0721.900.952
Angelica Iva - ProActive Business Communication; mobil: 0722.333.401

Despre PLUS MEDIA COM SRL

Despre Grupul Financiar Porsche Bank Romania
Grupul Porsche Bank Romania, membru al Holdingului Porsche, oferă produse de finanţare a autoturismelor comercializate de către Importatorul Porsche Romania: Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen şi Porsche. Grupul este prezent pe piaţa românească din 1999 şi include companiile Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare şi Porsche Mobility. Grupul Porsche Bank oferă servicii de finanţare prin cele patru companii ale sale în baza conceptului de one stop shop - obţinerea direct la punctul de vânzare, a finanţării în leasing sau în credit, a asigurării pentru maşină şi o administrare facilă a flotelor de maşini.
Porsche Leasing Romania IFN SA oferă leasing financiar intern pentru persoane fizice şi companii.
Porsche Bank Romania – prima bancă auto specializată de pe piaţa românească oferă credite pentru autoturisme şi alte servicii bancare specifice (depozite, cont curent).
Porsche Broker de Asigurare completează gama de servicii cu asigurări CASCO si RCA.
Porsche Mobility a fost înfiinţată cu scopul de a dezvolta serviciul de management de flote, rent a car şi leasing operaţional.

Pentru mai multe informaţii:

Helian Redai
S&M Manager
Grupul Financiar Porsche Bank Romania
T: 208 26 00
E: helian.redai@porschebank.ro

Gabriela Chiorean
Mmd
T: 335 55 70
M: 0747 118 513
E: gabriela.chiorean@mmdcee.com

Participare: Intrare libera