pnef    

Comunicate de presa si evenimente pe tema pnef

 • pnef. Logo Institut

  pnef

  Bucuresti - 26 June 2013

  Comunicat de Asociatia Initiativa pentru Fericire

  Luni, 1 iulie, începând cu ora 18.30, Asociația Inițiativa pentru Fericire va lansa primul Institut pentru Fericire din Sud-Estul Europei. Acesta își va desfășura activitatea în str. Avrig, nr 29 și va fi locul unde se pot întâlni persoan ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: institutul pentru fericire , initiativa pentru fericire , pnef

  Vezi toate comunicatele de presa despre pnef

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul pnef.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la pnef. Informatiile despre pnef cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pnef, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la pnef, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.