Carol Parc Hotel include Romania in topul destinatiilor turistice de lux

BUCURESTI - 8 mai 2008

Comunicat tip General in Turism

Carol Parc Hotel este singurul hotel din Romania inclus in topul Hot List 2008, realizat de prestigioasa revista Conde Nast Traveler.

Carol Parc Hotel include Romania in topul destinatiilor turistice de lux

Topul 'Hot List' reprezinta ghidul anual al revistei Conde Nast Traveler si include cele mai noi si exclusiviste hoteluri, restaurante, spa-uri si cluburi din intreaga lume. Pentru alcatuirea acestui top, editorii revistei au verificat personal sute de proprietati noi de pe intreg mapamondul, evaluand cu rigurozitate fiecare criteriu de jurizare. Rezultatul s-a concretizat intr-un ghid de referinta pentru cele mai noi si interesante locatii din lume.

Astfel, in 2008 topul include 136 de hoteluri, 105 restaurante, 28 cluburi de noapte si 76 de spa-uri al caror design, servire si facilitati transcend standardele industriei. Noutatea acestei editii este includerea in premiera a unei locatii de lux din Romania - Carol Parc Hotel din Bucuresti. Mai multe detalii despre locatiile incluse in Hot List 2008 puteti gasi pe www.concierge.com

Despre Conde Nast Traveler

Inca de la lansare in 1987, revista s-a pozitionat ca un punct de referinta pentru cei care cauta adevarata placere a calatoriilor de prima clasa, oferindu-le informatii de calitate despre cele mai incantatoare destinatii turistice si cele mai bune hoteluri si restaurante din lume.
Cu un tiraj de peste 800,000 exemplare vandute lunar si peste 3.235.000 cititori, revista Conde Nast Traveler a castigat de curand al saselea premiu consecutiv National Magazine. Spre deosebire de alte publicatii de acest gen, revista nu accepta calatorii sau cazarea gratuite, iar corespondentii sai incearca mereu sa ramana anonimi pentru a surprinde adevarata fata a locatiilor pe care le analizeaza.


Despre Carol Parc Hotel

Inaugurat in septembrie 2007, Carol Parc Hotel este unicul hotel din Romania de genul small luxury hotel. Localizat in zona parcului Carol din Bucuresti, hotelul are 19 camere - printre care un Junior Suite si 3 apartamente, un restaurant - Poem cu bucatarie internationala rafinata si un Piano Bar.
Carol Parc Hotel a fost desemnat de Uniunea Arhitectilor din Romania cel mai bun proiect de restaurare din 2007 si a fost nominalizat 'Cel mai bun proiect de dezvoltare hoteliera in 2007' la premiile SEE Real Estate - europaproperty.com .
Restaurantul POEM a fost Cel mai bun restaurant in 2007 in topul realizat de Peter Imre, pentru Dupa afaceri / Ziarul Financiar.

Despre POEM

CAROL PARC HOTEL
Adresa: Aleea Suter Str. 23-25, Sector 4, Bucuresti, Romania - 040746
web: www.carolparchotel.ro
info@carolparchotel.ro