Un castel si o fantezie romantica de Sfantul Valentin

BUCURESTI - 9 februarie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

De Sfântul Valentin tu ii pregăteşti o surpriza romantica. Noi îţi pregătim castelul si o fantezie culinara, chiar aici in Bucuresti! Din 14 februarie, restaurantul POEM si Carol Parc Hotel iţi propun trei ocazii de a sărbători iubirea : 'Cina în doi', 'Brunch', si 'Weekend romantic'.

Un castel si o fantezie romantica de Sfantul Valentin

In seara Sfântului Valentin poţi alege dintre cele trei variante irezistibile de meniu, printre care se numără preparate cum ar fi: 'Stridii în coşuleţ de spanac', 'Cotlet de miel în sos de piper negru şi cireşe negre cu inimi de mălai' sau 'Parfait Valentin'.

Duminică, de dimineaţă pana după-amiază te aşteaptă un brunch cuceritor împreuna cu Analia Selis, care va cânta melodii de dragoste. Totodată vom prezenta in premiera 'Chopped Salad Station', un concept nou de salată pentru gurmanzi, tocată mărunt cu topping-uri la comanda.

Toate cuplurile beneficiază de o ofertă deosebită pentru camerele executive si deluxe. Alegând pachetul 'Weekend romantic', vei savura fiecare din aceste trei ocazii speciale. Si surprizele continuă... toată luna februarie. Carol Parc Hotel va fi gazda iubirii tale!

Despre POEM

Carol Parc Hotel este primul hotel de tip small luxury boutique cu cinci stele din România. Aclamat de presa romaneasca si internationala, premiile noastre includ: ''Hotelul Anului 2008'' ,'Top 136 - cele mai exclusiviste hoteluri din lume in 2008', 'Cel mai bun restaurant din Bucureşti in 2007' şi multe altele.

Raluca Ichim, Marketing Executive, Tel. 021-3363377 Fax. 021-3363736
Aleea Suter 23-25, Sector 4, Bucuresti (Zona parcului Carol I - Dealul Filaret)
info@carolparchotel.ro