Spitalul Wellborn - Primul nominalizat oficial de Ministerul Sanatatii in lista unitatilor selectate in Programul de FIV si embriotransfer

BUCURESTI - 27 mai 2015

Comunicat tip General in Sanatate

Bucuresti, mai 2015 - Dupa ani in care a demonstrat ca actiunile constante de sustinere si de sprijinire a cuplurilor diagnosticate cu infertilitate , Spitalul Wellborn va reincepe derularea Programului GRATUIT de fertilizare in vitro (FIV) si embriotransfer al Ministerului Sanatatii, ca urmare a deciziei Comisiei de specialisti desemnata prin Ordin de ministru.

Asadar, inca o confirmare oficiala, venita de aceasta data din partea autoritatilor medicale, a profesionalismului si a excelentei medicale marca Wellborn.

Conform comunicatului oficial emis de Ministerul Sanatatii, se estimeaza ca incepand cu a doua jumatate a lunii iunie, cuplurile infertile care indeplinesc criteriile de eligibilitate pentru includerea in program vor putea depune dosarele de acceptare. 

De asemenea, se estimeaza ca un numar de 300 cupluri vor putea beneficia in 2015 de program. In functie de adresabilitatea, dar si de fondurile alocate Sanatatii, suma poate fi majorata in urma rectificarilor bugetare.

Nominalizarea Wellborn pe primul loc in topul celor 10 centre medicale incluse in Programul National de fertilizare si embriotransfer este, cu siguranta, o reconfirmare a expertizei medicilor Wellborn, precum si a importantei dotarii la standarde europene si a reusitelor dobandite in departamentul de Reproducere Umana Asistata.

Spitalul Wellborn este singurul spital de fertilitate din Romania si centrul cu cele mai multe procedudi de Reproducere Umana Asistata (RUA) effectuate lunar in Romania. Pentru a asigura toate aceste performante, Wellborn asigura un numar impresionant de medici, fiind centrul medical cu cei mai multi medici angajati full-time pe acest segment de specializare medical.

Pentru mai multe detalii, va stam cu mare drag la dispozitie.