pojorata

Comunicate de presa si evenimente pe tema pojorata

 • pojorata. Trutta Dux

  pojorata

  Valea Putnei, Suceava - 9 mai 2016

  Comunicat de QUALITY NATURAL

  Cel mai prestigios premiu din industria produselor Gourmet a fost acordat de catre International Taste & Quality Institute - iTQi, cu sediul in Bruxelles, pateului de pastrav afumat Trutta Dux detinut de brandul Valeputna . Distinctia Superior ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: suceava , valeputna , quality natural , trutta dux , pastrav afumat , pojorata , valea putnei

  Vezi toate comunicatele de presa despre pojorata

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul pojorata.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la pojorata. Informatiile despre pojorata cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul pojorata, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la pojorata, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.