Poeticile cotidianului iti ofera Suplimentele anului

Iasi - 18 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Editia din aceasta saptamina a „Poeticilor cotidianului“ din Club A ii are invitati pe colaboratorii primului magazin cultural din Romania – „Suplimentul de cultura“ – si o parte dintre artistii prezentati pe larg in paginile publicatiei.

Joi, 19 ianuarie, de la ora 18.00, Razvan Tupa va dialoga cu Luminita Marcu, Costi Rogozanu, Mihaela Michailov, Iulia Blaga, Razvan Chiruta, Constantin Vica, Cristian Neagoe si George Onofrei despre programul cultural al publicatiei. Invitatii speciali ai evenimentului sint interpreta Ada Milea, scriitoarea Elena Vladareanu, regizorul Radu Afrim si artisul plastic Dumitru Gorzo.

„Suplimentul de cultura“ este primul magazin cultural din Romania. Conceput ca un saptaminal alert care sa surprinda actualitatea din mediul cultural roman (si nu numai) pe o piata dominata de publicatii culturale inca rigide si care nu tin pasul intotdeauna cu evenimentele la zi, acesta este rezultatul eforturilor uneia dintre cele mai mari edituri din Romania – Polirom (cu peste 450 de titluri editate in 2005) si a celui mai important cotidian din Iasi (cu o medie zilnica de 10.000 de copii difuzate, conform datelor certificate de Biroul Roman de Audit al Tirajelor).

Despre Polirom

„Suplimentul de cultura“ este difuzat la nivel national prin Rodipet, lanturile de librarii Humanitas si Carturesti. In fiecare simbata, cititorii „Ziarului de Iasi“ primesc gratuit „Suplimentul de cultura“.

victor.jalba@polirom.ro
supliment@polirom.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/polirom/poeticile-cotidianului-iti-ofera-suplimentele-anului