Pontica Travel lansează un site de cazare în Costinești, optimizat pentru dispozitivele mobile

Mangalia - 22 ianuarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, IT&C, Tehnologie, Turism, Internet

Live site

Site-ul www.cazarecostinesti.mobi și versiunea sa pentru desktop www.cazarecostinesti.me au fost lansate. Punctele forte sunt optimizarea pentru accesarea de pe tablete și telefoane și filtre rapide și adecvate stațiunii Costinești. Filtrele, care includ și distanța reală față de plajă, pot fi aplicate atât în lista cu unități de cazare cât și direct pe hartă.

www.CazareCostinesti.me - vizualizare și filtrare pe hartă

www.CazareCostinesti.me - vizualizare și filtrare pe hartă

Pontica Travel, agenție de turism online din Mangalia, lansează site-ul de cazare în Costinești www.cazarecostinesti.mobi, optimizat pentru dispozitivele mobile, împreună cu versiunea pentru desktop www.cazarecostinesti.me.

La prima accesare a site-ului, solicitarea utilizatorului este direcționată către versiunea adecvată dispozitivului utilizat. În cazul dispozitivelor mobile sunt disponibile trei sub-versiuni, denumite generic tabletă, telefon inteligent și telefon. Acestea corespund unei dimensiuni maxime a ecranului, în format landscape, de 796px pentru telefoane inteligente și 480px pentru telefoane; pentru tablete, nu există limitare. De pe un dispozitiv mobil, se pot accesa oricare dintre cele trei sub-versiuni și versiunea pentru desktop prin accesarea link-urilor din josul paginilor, utilizatorul având posibilitatea să aleagă cea mai potrivită formulă de afișare pentru capabilitățile tabletei sau telefonului său. Versiunea mobilă nu poate fi accesată de pe un calculator desktop sau de pe laptop.

Datorită limitării doar la specificul unei singure stațiuni, comparativ cu site-urile de cazare naționale, funcția de filtrare este simplificată și mult mai rapidă. Aceasta include doar tipuri și categorii de clasificare de unități de cazare, tipuri de spații de cazare și facilități de cazare existente în Costinești. Se pot adăuga filtre de preț într-o anumită dată, tip de masă inclus în preț, facilități și, noutate absolută, distanța față de plajă. Distanța față de plajă este măsurată în Google Maps la înscrierea unității pe site și nu poate fi modificată de către proprietarul unității de cazare. Filtrarea este realizată instant, pe dispozitivul utilizatorului, de către un mic script javascript.

Versiunile pentru desktop și tabletă includ facilitatea de a vizualiza și de a aplica filtre direct pe hartă. Numele unității, prețul și numărul de telefon pot fi vizualizate prin plimarea mouse-ului deasupra marcatorului unității de cazare (în cazul desktop) sau prin mărirea nivelului de zoom al hărții (în cazul tabletă).

Doar versiunea www.cazarecostinesti.me folosește cookies și doar pentru proprietarii de unități de cazare care doresc să le fie memorate datele de autentificare.

Despre Pontica Travel

Agenție de turism online. Promovăm cazarea în România prin site-uri proprii.

Taguri: cazaretabletatelefoncostinesti
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pontica-travel/pontica-travel-lanseaza-un-site-de-cazare-in-costine-ti-optimizat-pentru-dispozitivele-mobile