Haine noi pentru servicii cu vechime

Brosteni - 12 august 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

A fost lansat noul site PAM Design. Serviciile de promovare web sunt acum prezentate intr-o noua maniera, cu un design modern deosebit. Nu lipsesc nici ofertele speciale alaturi de servicii noi de creare, administrare si promovare web.

Haine noi pentru servicii cu vechime

A fost inaugurat noul site PAM Design. Pentru a tine pasul cu tehnologia si tendintele actuale, am hotarat sa lansam o noua versiune a site-ului PAM Design (v 2.0).

Noul design al site-ului este unul tineresc, atragator si in acelasi timp inspira seriozitate si profesionalism la fel ca si serviciile pe care le oferim clientilor nostri de mai bine de 5 ani.

Inafara de noul design, am decis sa prezentam serviciile oferite intr-un mod diferit. Pagina de servicii este acum simplificata, pe intelesul tuturor.

Modalitatile de contact si comanda sunt intuitive si usor de accesat.

Am promis de mult timp clientilor nostri, o pagina unde sa isi poata expune parerile sincere despre serviciile prestate de PAM Design pentru ei. Parerea clientilor este pagina disponibila pe www.pamdesign.ro , pagina in care toti clientii pot discuta despre serviciile de care au beneficiat in promovare online.

Va asteptam sa vizitati noul www.pamdesign.ro

Despre Popa Adrian Marian PFA

Noul design al PAM Design ( www.pamdesign.ro ) prezinta serviciile de promovare online - creare, optimizare, administrare si promovare site-uri web.
PAM Design
www.pamdesign.ro
contact@pamdesign.ro
0740036853
contact@pamdesign.ro