PR EVENT STUDIO


Descrierea companiei PR EVENT STUDIO

Grupul media multinaţional Naspers a fost înfiinţat în 1915 şi este listat la bursa din Johannesburg şi Londra. Principalele operaţiuni ale grupului se desfăşoară în platforme online, pay-TV şi presă scrisă în Africa de Sud, China, Rusia, Europa de Est, Olanda, India, Brazilia şi Tailanda. La finele anului 2009, grupul Naspers a anunţat un venit de 1,43 miliarde euro, în creştere cu 6% faţă de începutul anului, şi un profit de peste 300 milioane euro, aflat în creştere cu un procent de 19%.

Subsidiara sa est europeană, grupul Allegro, cuprinde platforme online de tranzacţii fixe sau prin licitaţie, anunţuri (auto, imobiliare, cariere şi călătorii), site-uri de shopping, cât şi platforme de plăţi online. Aceste servicii operează în Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, România, Ucraina, Belarus, Kazakhstan, Serbia, Moldova, Turcia, Letonia, Lituania şi Estonia. Grupul Allegro a anunţat în anul 2009 o cifră de afaceri de 1.58 miliarde euro, în creştere cu 19% faţă de anul precedent.

În România, grupul Allegro este reprezentat prin Autovit.ro, lider în domeniul anunţurilor auto online, fiind achiziţionat la finele anului 2009, dar şi platformele online Tizo.ro (noua denumire a platformei online aukro.ro) şi Compari.ro. Autovit.ro a fost lansat în România în anul 2000, fiind disponibile circa 20.000 de anunţuri nu mai vechi de 15 zile, generând un trafic zilnic estimat la peste 80.000 de vizitatori unici desemnându-l astfel site-ul numărul 1 în categoria auto din online-ul românesc.

Comunicate PR EVENT STUDIO :

Vezi toate comunicatele companiei PR EVENT STUDIO.