Experienţe turistice pline de adrenalină pentru împătimiţii motorsportului

BUCURESTI - 6 aprilie 2009

Comunicat tip General in Turism

Travel Studio a lansat în premieră pe piaţa din România pachete turistice dedicate pasionaţilor de motorsport, experienţe ce variază de la pilotarea unui monopost de Formula 1, Ferrari sau Lamborghini test-drive pe circuit, până la manevrarea vehiculelor de mare gabarit pe terenuri accidentate, cum ar fi versiunea militară a Hummer-ului sau chiar a unui tanc de luptă.

Bucureşti, 6 aprilie 2009 – Travel Studio a lansat în premieră pe piaţa din România pachete turistice dedicate pasionaţilor de motorsport, experienţe ce variază de la pilotarea unui monopost de Formula 1, Ferrari sau Lamborghini test-drive pe circuit, până la manevrarea vehiculelor de mare gabarit pe terenuri accidentate, cum ar fi versiunea militară a Hummer-ului sau chiar a unui tanc de luptă.
„Experienţa Formula 1 reprezintă până în acest moment cea mai solicitată experienţă din ofertele noastre, cererile venind în special din partea companiilor pentru activităţi de teambuilding sau incentive pentru partenerii acestora. Clienţii nostri sunt atraşi de această experienţă atât pentru unicitatea ei, fiind rezervată până acum numai piloţilor profesionişti de Formula 1, dar şi datorită costurilor accesibile”, a declarat Valentin Avram, Director General Travel Studio.
Experienţa Formula 1 constă în pilotarea unui monopost de Formula 1 pe circuite din Marea Britanie, Franţa, Spania sau Italia şi se adresează tuturor conducătorilor auto cu permis internaţional valabil şi minim un an experienţă. Pentru familiarizarea cu circuitul, experienţa debutează cu câteva ture de recunoaştere la volanul câtorva automobile de putere progresiv mai mare, iar apoi, odată familiarizat cu configuraţia circuitului şi cu reacţiile unui monopost F3, urmează turele de circuit la volanul unui bolid de Formula 1 (generaţie 1999).
O experienţă râvnită de mulţi şoferi este Ferrari Test Drive, având posibilitatea pilotării unui Ferrari 430 F1, Ferrari Modena 360 sau Ferrari F360 Spider pe circuitele de la Silverstone şi Leicestershire (Marea Britanie), Catalunia, Montmelo (Spania), Ile de France, Bouches du Rhone şi Auvergne (Franţa), cât şi pe străzi publice în regiuni din Germania (Baden-Baden) şi nu numai. Pe lângă Ferrari, mai pot fi pilotaţi bolizi ca Lamborghini sau Porsche, sau se poate opta pentru compararea tuturor acestor automobile puternice pe circuit.
Pentru şoferii mai excentrici, experienţele la volan pot varia de la testarea pe terenuri special amenajate, pline de obstacole, a unui Hummer H1, la curse cu buldozere pe echipe şi până la manevrarea unui vehicul blindat de atac cu tracţiune pe şenile peste obstacole cu 40 km/h.
Preţuri pentru pachete turistice ce includ experienţe la volan:
•Formula 1 Driving – de la 1398 €
•Ferrari Test Drive – de la 478 €
•Big Wheels – de la 468 €

Despre PR EVENT STUDIO

Travel Studio este o agenţie de turism axată pe servicii turistice de nişă, aducând pe piaţa turistică din România o nouă viziune asupra conceptului de vacanţă, înlocuind banala vacanţă cu adevărate experienţe, în funcţie de preferinţe, de la experienţe pline de aventură şi adrenalină (pilotarea celor mai tari maşini de curse şi de stradă pe circuit, zboruri acrobatice, paraşutare în tandem etc.), până la experienţe ambientale de relaxare (zbor cu balonul, SPA, degustări de vinuri, Orient Express etc.) sau experienţe incendiare la cele mai tari concerte sau meciuri de fotbal ale momentului (spectacole pe Broadway sau West End, meciuri din Primera Division, Premier League sau Cupele Europene etc.).
Pentru mai multe detalii, persoana de contact este: Marta Avram, PR Travel Studio – telefon: 0723 188 951; e-mail: pr@travelstudio.ro
pr@travelstudio.ro