Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti sarbatoreste 30 de ani

Locul desfasurarii: Radisson SAS Hotel

Organizator: Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti

Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti sarbatoreste 30 de ani

Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti (The International Women’s Association of Bucharest - IWA) sarbatoreste pe 23 mai, la hotelul Radisson SAS Bucuresti, cea de-a 30-a aniversare, prilej cu care va organiza un bal caritabil pentru noile proiecte ce vor fi derulate in acest an.

Incepand cu 2000 pana in prezent, IWA a fost implicata in 200 de proiecte caritabile pentru care a donat peste 800 000 de euro. Numai anul trecut a derulat 37 de proiecte, cu sprijinul altor ONG-uri din Romania sau internationale.

“Derularea proiectelor caritabile este singura dovada a faptului ca am locuit in Romania. Chiar daca la inceput menirea IWA era cu totul alta, principiile dupa care ne ghidam activitatea sunt aceleasi – prietenie, respect si generozitate, toate in lupta impotriva saraciei, a discriminarii si a abuzurilor”, a spus Irina Budrina, Presedintele organizatiei.

Accesul in cadrul evenimentului se va face numai pe baza de bilete sau invitatii. Banii stransi din vanzarea biletelor si din activitatile ce vor fi derulate in timpul evenimentului vor fi folositi pentru finalizarea proiectelor alese la inceputul acestui an, printre care dotarea Maternitatii din cadrul Spitalului I. Cantacuzino cu echipamentul necesar pentru a determina daca bebelusii nascuti prematur sunt surzi sau orbi, proiect realizat impreuna cu Sense International Romania sau echiparea bucatariei si a salilor de curs din orfelinatul “Acasa”, proiect derulat impreuna cu Asociatia Internationala a Copiilor din Romania.

IWA, a fost infiintata in 1978, la initiativa sotiei Atasatului Cultural al SUA in Romania, Evelyn Zivetz, pentru a promova prietenia intre femeile din toata lumea. In plus, Zivetz dorea sa sprijine femeile straine care veneau in Romania si nu cunosteau pe nimeni, cu atat mai putin obiceiurile si stilul de viata din Bucuresti. De la inceput pana acum, din IWA au facut parte 2000 de femei de peste 50 de nationalitati diferite. In prezent, IWA are 200 de membre atat de nationalitate romana, cat si straina.


Madalina Iacob, Communication Specialist PR Factory
Phone number: 021 318 48 01
Mobile: 0731 83 93 94

Despre PR FACTORY

Profesorul Scase a fost desemnat de catre publicatia Personnel Today unul dintre Top 10 Cei mai Influenti Oameni din Marea Britanie in managementul resurselor umane. De asemenea, el scrie in Business Voice, publicatia lunara a CBI (Confederation of British Industry), si in The Observer. Mai mult de atat, a fost solicitat sa scrie rapoarte oficiale pentru guvern si pentru alte institutii publice. Printre acestea, se numara si raportul cu titlul “Fit and Fifty” pentru Comitetul Membrilor din Parlamentul Marii Britanii despre muncitorii in varsta, “Europa in 2010” pentru Parlamentul European si “Regional Futures 2003” pentru Federatia Nationala a Asistentilor Sociali din Marea Britanie.
Richard Scase este autorul a peste 20 de carti, printre care “Marea Britanie in 2010: Mediul de afaceri in schimbare”, care a oferit un tablou atat de clar asupra viitorului tarii, incat a influentat una dintre politicile guvernamentale, fiind apoi recunoscuta si aclamata la nivel international.

Participare: Intrare libera