PR Factory comunica brandul Alexandru Ciucu

BUCURESTI - 2 iulie 2008

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Incepand cu luna iulie 2008, agentia de relatii publice PR Factory va comunica pentru designerul vestimentar Alexandru Ciucu.

Unic pe piata din Romania pentru serviciile pe care le ofera, Alexandru Ciucu creeaza costume si camasi barbatesti la comanda, aducand in prim plan un nou concept, anume acela de consultanta vestimentara customizata, exclusiv destinata barbatilor.

Atelierul lui Alexandru Ciucu ofera modele facute la comanda, cu masurile clientului. Designerul ofera consiliere de specialitate fiecarui client, tinand cont de dorintele si tipicul acestora. Creatiile Alexandru Ciucu se incadreaza in urmatoarele doua segmente: business si ceremonie.

Agentia va oferi clientului servicii de media relations, crearea si implementarea strategiei pentru evenimentele asociate lansarii de colectii noi sau prezentari de moda individuale, prĂȘt-a-porter si haute couture.Despre PR Factory

PR Factory este o agentie de relatii publice, infiintata in 2007, specializata in relatii cu presa, management de evenimente, comunicare interna si de criza si webdesign. Printre clientii pentru care am comunicat se numara revista lunara de business The Investor, Asociatia Internationala a Femeilor din Bucuresti (IWA), agentia de branding iDesign si SIMAR, unul dintre liderii de pe piata Romaneasca in productia de marochinarie.

Madalina Iacob, Communication Specialist PR Factory
Tel/ Fax: 021/ 318 48 01
Mobile: 0731 83 93 94
madalina.iacob@prfactory.ro
www.prfactory.ro

madalina.iacob@prfactory.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pr-factory/pr-factory-comunica-brandul-alexandru-ciucu