Cu Black Friday la stomatolog

BUCURESTI - 14 noiembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Implanturi dentare, coroane ceramice din zirconiu, aparate ortodontice, plombe şi consultaţii cu până la 90% reducere! Clinicile ABC Eurodent dau startul la preţuri mici pe 16 noiembrie, marcând astfel cel de-al şaselea an de campanie cu reduceri spectaculoase cu ocazia Black Friday.

Black Friday ABC Eurodent

Black Friday ABC Eurodent

Produsele pot fi achiziționate din magazinul online al clinicii - shop.abceurodent.ro. Pacientul selectează și plătește online serviciul, iar apoi se poate programa oricând, în oricare dintre cele patru clinici ABC Eurodent din Capitală. Noutatea este dată de reducerea substanţială, de 50%, la un stoc de 100 de implanturi de ultimă generație. 

“Este felul nostru de a marca 100 de ani de la Marea Unire. Ediţia aceasta am ales să ne axăm pe oferirea unor discounturi cât mai mari pentru pacienții noștri, şi nu pe o creştere a numărului de produse. Din ofertă nu lipsesc nici coroanele şi obturaţiile, răspunzând astfel cererii cu care ne-am obişnuit în anii precendenţi”, susţine dr. Cristian Irimia, medic stomatolog.

Clinicile ABC Eurodent au fost primele din Europa care au organizat o campanie de Black Friday pentru servicii stomatologice, în 2012. Posibilitatea de a cumpăra online a impulsionat vânzările care cresc, în medie, cu 20% de la o ediţie la alta.

“Dacă nu știi de ce servicii ai nevoie, poţi veni în cursul acestei săptămâni în clinici pentru a discuta cu medicii noștri. Ei te consultă, îţi recomandă produsele necesare tratamentului tău, iar tu vei ști ce să cumperi. Astfel, costul total al tratamentului va fi mult mai mic”, afirmă dr. Bilal Takouzli, medic stomatolog.

Campania începe vineri, 16 noiembrie, la ora 00:00, şi se termină duminică, 18 noiembrie, la ora 23 şi 59 de minute. Serviciile achiziționate în cadrul campaniei de Black Friday sunt disponibile în toate cele patru clinici ABC Eurodent din zonele Decebal, Ghencea, Drumul Taberei și 1 Decembrie 1918.

 

Despre PR RED SPOT SRL

PR Red Spot este o agentie dedicata proiectelor medicale cum ar fi clinici, centre medicale, cabinetele medicale individuale, federatii si organizatii sindicale, ONG-uri si asociatii de pacienti.
Proiectele noastre acopera strategia de comunicare si de promovare a serviciilor oferite de tine si un branding personal eficient, bazat pe incredere si pe stabilirea unei relatii pe termen lung cu pacientii si potentialii tai clienti.