CGS Romania, printre castigatorii Winter Corporate Games

BUCURESTI - 27 ianuarie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Social, Tehnologie

Echipa Computer Generated Solutions (CGS) România, formată din aproape 130 de angajați, s-a întrecut cu alți peste 800 de corporatiști, în acest week-end, pentru trofeele Winter Corporate Games și pentru șansa de a reprezenta România la jocurile mondiale dedicate mediului corporatist, care vor avea loc în noiembrie, în Mexico City .

Echipa CGS Romania, castigatoarea Trofeului Diviziei 6

Echipa CGS Romania, castigatoarea Trofeului Diviziei 6

În perioada 23 – 25 ianuarie, pe pârtiile din Poiana Brașov, a avut loc cea de-a treia ediție Winter Corporate Games, olimpiada sporturilor dedicată firmelor, care are loc, anual, în peste 20 de țări ale lumii. Competiția, care s-a desfășurat pe parcursul a două zile, a testat abilitățile sportive ale participanților la 9 sporturi (schi slalom paralel, schi super G, snowboard, tir, volei pe zapada, bowling, biliard, tenis de masa și tenis de câmp) și, în același timp, a asigurat cea mai importantă platformă de business networking din țară.

Echipa CGS România a fost înscrisă la toate cele 9 probe, obținând medalia de aur și pe cea de bronz la proba de schi slalom paralel, medaliile de argint și de bronz la biliard individual și medalia de argint la proba de tir, dar și Trofeul pentru Divizia 6 (101-150 de atleți), din care a făcut parte. Prin câștigarea acestor premii, echipa CGS România merge mai departe în cursa pentru șansa de a reprezenta România la jocurile mondiale dedicate mediului corporatist, calificându-se pentru ediția din vară a Corporate Games, care va avea loc în luna iunie a acestui an, la București.

Festivitatea de premiere a avut loc la centrul de înscrieri, gazduit de Hotel Kronwell din Brasov, iar trofeele au fost înmânate câștigătorilor de către Vladimir Sterescu - Country Manager, Computer Generated Solutions Romania. Anul acesta, CGS România a fost nu doar participant în cadrul acestei competiții, ci și partener platinum al evenimentului. 

Detalii suplimentare, puteți obține de la Luisa Grigore, Marketing Manager, tel: 0730-800-992, e-mail: luisa.grigore@cgsinc.ro. 

Fondată în New York, SUA, în 1984, CGS Inc furnizează soluţii tehnologice de afaceri, comerţ electronic, consultanţă, servicii de mesagerie, dezvoltare de aplicaţii software şi servicii de training, deservind clienți din America de Nord, Europa, Asia, Orientul Mijlociu și Africa.

CGS România acoperă întreaga gamă de servicii asociate activităţii de call center: Help Desk, Externalizarea procesului operaţional (BPO), Achiziţia clienţilor noi, Customer Care, Fidelizarea & Retenţia clienţilor. CGS Romania operează 24/7/365, oferind o serie de soluţii de front şi back-office în 18 de limbi străine, cu aproape 3.000 angajaţi în locaţiile din Bucureşti, Brasov, Sibiu și Târgu Jiu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pr-venture/cgs-romania-printre-castigatorii-winter-corporate-games