Cine are cel mai reusit costum de Halloween? Tu sau pisica ta?

BUCURESTI - 8 noiembrie 2022

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Daca esti un iubitor al acestei sarbatori infricosatoare, asigura-te ca profiti la maximum de traditiile sale. Chiar daca restul persoanelor din jurul tau nu isi doresc sa organizeze petreceri cu tematica de Halloween, acest lucru nu ar trebui sa te impiedice sa te distrezi costumandu-te in personajele tale preferate.

lifestyle-trending

Ba mai mult, patrupedul tau blanos iti este alaturi la bine si la rau, astfel ca poti organiza impreuna cu pisicuta ta o sesiune foto cu poze inedite, pentru Instagram si pentru prieteni. Achizitioneaza sau creeaza singura outfiturile perfecte pentru aceasta seara si cauta inspiratie pentru costume de Halloween pentru pisici. Poti gasi cateva idei in articolul Halloween Costumes for Cats.

Fie ca ai in plan costume cu tematici diferite sau ti-ai propus sa iti completezi tinuta cu cea a pisicutei tale, ti-am pregatit cateva idei pe care nu vei vrea sa le ratezi. Daca planifici un concurs imaginar intre tine si blanosul tau, trebuie sa te anuntam de pe acum faptul ca micutul are un avantaj enorm datorita dragalaseniei sale.

Costume de vrajitoare

Pisicile si vrajitoarele erau un duo iconic. Se spune ca pisicile negre erau slujitori si companioni de nadejde pentru aceste fiinte magice. Costumele de vrajitoare sunt populare si poti sa gasesti o multime de modele, insa, foate multe branduri pun la dispozitia iubitorilor de Halloween si accesorii perfecte pentru pisicute. O palarie cu varf si o pelerina asortata rochiei tale vor completa cu brio atmosfera magica din poza.

Vampir si liliac

Cu siguranta iti poti imagina deja cat de draguta este pisicuta da cu o pereche de aripi de liliac. In fond, acesta este singurul accesoriu de care are nevoie pentru a se transforma in aceasta zburatoare a noptii. Pentru a te bucura de un look complet, aplica-ti o pereche de dinti de vampir, o rochie vintage cu detalii elegante si nu uita de lentilele rosii si de machiajul adecvat.

Animale din jungla

Unul dintre cele mai adorabile costume de Halloween pentru care poti opta pentru micutul tau blanos este coama de leu. Daca pisicuta ta se intampla sa aiba culoarea nisipului auriu, acest accesoriu o va transforma in regele junglei, insa trebuie sa fii atenta sa nu cumva sa te sperie si sa o confunzi cu un pradator adevarat.

Chiar daca nu vei reusi sa te bucuri de un rezultat la fel de reusit ca cel al blanosului tau, poti opta pentru un costum amuzant. Improvizeaza un outfit de caprioara si pregateste-te pentru cea mai distractiva runda de fotografii impreuna cu fioroasa felina.

Chiar daca nu sarbatoresti Halloween-ul alaturi de prieteni in oras, organizeaza o sesiune distractiva de probat costume impreuna cu animalutul tau. Aceasta activitate iti permite sa petreci mai mult timp cu pisicuta, sa va bucurati de compania celuilalt si sa iti pui la incercare creativitatea. Nu mai sta pe ganduri si planifica noul costum de Halloween din acest an pentru tine si blanosul tau!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pr2advertising3/cine-are-cel-mai-reusit-costum-de-halloween-tu-sau-pisica-ta