COMUNICAT: A aparut un serviciu unic. Ateliere mobile electrician autorizat

BUCURESTI - 10 iulie 2020

Comunicat tip General in Afaceri

Am lansat atelierele mobile pentru reparatii electrice, disponibile non-stop. Firma noastra vine in spijinul clientilor cu un serviciu unic pe piata reparatiilor din domeniul electric.

electrician autorizat bucuresti

electrician autorizat bucuresti

Este vorba despre atelierele mobile, complet echipate, care pot ajunge la locatia cu probleme in cel mai scurt timp pentru a oferi serviciile unui electrician autorizat Bucuresti. 

Aceste ateliere mobile ofera multiple avantaje. Astfel, beneficiarul nu mai este nevoit sa cumpere nimic, electricianul autorizat venind complet echipat. 

Atelierele mobile, unice pe piata din Romania, sunt o garantie a lucrarilor executate rapid, in conditii optime, la orice ora din zi sau din noapte, cand nici nu ai de unde sa achizitionezi piesele necesare.

Asadar, cei care au nevoie de interventii profesionale si prompte la reteaua electrica pot beneficia rapid de orice serviciu prin intermediul atelierelor mobile complet utilate si a echipei experimentate de electricieni autorizati ANRE. Indiferent de ora, ne poti suna pentru a solicita servicii electrice - venim noi cu tot ce este necesar, nu mai trebuie sa iti faci griji pentru piese. 

Ce lucrari executam cu atelierul mobil

Iata ce tipuri de lucrari poate executa un electrician autorizat Bucuresti, in orice sector si in Ilfov si pentru ce ne poti suna:

Lipsa curent apartamente, case sau spatii comerciale

Diverse avarii la instalatia electrica

Defectiuni la tablourile electrice

Inlocuire sau modernizare tablouri si retele electrice

Schimbare si montaj corpuri de iluminat, prize si intrerupatoare

Realizare circuite suplimentare pentru electrocasnice sau protectii pentru scurtcircuite

Instalate electrocasnice

Mentenanta, revizii si verificari la instalatiile electrice

Diverse lucrari de reparatii care tin de domeniul electric, etc.

 

Despre noi

Suntem o firma cu experienta in domeniul lucrarilor electrice si ne tinem aproape clientii prin profesionalism si seriozitate deplina. Toti electricienii nostri sunt atestati ANRE si pot prelua cu promptitudine orice lucrare care tine de domeniul electric. Ne poti contacta pentru a solicita un electrician autorizat pentru Bucuresti, in orice sector, dar si pentru Ilfov.

Suna-ne oricand la numerele de telefon 0766 974 760 sau 0771 302 745 pentru un electrician autorizat Bucuresti si imprejurimi. 

Pentru noi profesionalismul, preturile corecte si seriozitatea sunt valori obligatorii!