COMUNICAT: Ateliere mobile pentru reparatii sanitare. Serviciu unic in Romania

BUCURESTI - 10 iulie 2020

Comunicat tip General in Afaceri

Bucurestenii si locuitorii judetului Ilfov pot beneficia de un serviciu unic in Romania, pe care il punem la dispozitie tuturor celor care se confrunta cu probleme aparute la instalatiile sanitare.

instalator sanitar bucuresti

instalator sanitar bucuresti

Este vorba despre atelierele mobile de reparatii in sanitare care sunt complet echipate - unelte, instrumente, piese de schimb, consumabile, etc - si sunt insotite de un instalator sanitar Bucuresti cu experienta. Totodata, sunt disponibile pentru interventii la orice ora din zi si din noapte.

De acum nu mai trebuie sa iti faci probleme pentru piesele de schimb necesare la o reparatie sanitara, venim noi cu tot ce trebuie, indiferent de ora.

Atelierele mobile pentru reparatii sanitare ne permit sa preluam si sa rezolvam rapid orice interventie, iar beneficiarii au multiple avantaje - lucrari profesionale executate cu simt de raspundere de un instalator autorizat Bucuresti, timp scurt in remedierea problemelor, nu mai trebuie sa cumpere piese, lucrari curate si garantate, etc.

Ne-am dorit sa putem prelua non-stop lucrari sanitare de orice factura si sa putem raspunde cu promptitudine interventiilor normale sau in regim de urgenta si am reusit prin introducerea atelierelor mobile. Acum putem prelua 24 din 24 orice tip de lucrare in domeniul sanitar, in orice sector si in Ilfov, atat in spatii rezidentiale, cat si in cele comerciale, indiferent de ora din zi sau din noapte - avem tot ce ne trebuie cu noi. In acest mod am eliminat problema achizitionarii pieselor de schimb si nu mai suntem conditionati de programul magazinelor.

Ce lucrari executam cu atelierul mobil

La fel ca si in trecut, oferim factura si garantie pentru orice lucrare executata in domeniul instalatiilor sanitare, cu diferenta ca acum ne poti solicita non-stop si fara sa iti mai faci griji pentru piese. Ne poti suna pentru: 

Servicii de reparatii sanitare

Reparatii tevi deteriorate

Dezghetare conducte in sezonul rece

Remedieri asupra instalatiilor electrice si inlocuirea componentelor defecte

Desfundari si inlaturare blocaje

Lucrari pentru cresterea presiunii apei

Lucrari la liniile de canalizare

Inlocuirea, modernizarea sau schimbarea robinetilor, a dusurilor, a vaselor de wc, a scurgerilor sau a cazilor de baie sau de dus

Mentenanta, verificarea si remedierea coloanelor de apa calda si rece la nivel de apartament, scara, bloc sau unitate comerciala, etc.

Pe scurt, pentru ca am introdus aceste ateliere mobile, acum nu exista lucrare in domeniul instalatiilor sanitare pe care sa nu o putem prelua cu promptitudine in orice moment, indiferent de ora.

 

Cine suntem?

Suntem o firma atestata si autorizata ANRE si dispunem de certificare ISO-9001. Totodata, avem un numar mare de clienti multumiti, practicam preturi oneste, iar profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea sunt esentiale pentru noi.

Avem experienta de peste 15 ani in lucrarile legate de instalatiile sanitare si la noi poti gasi intotdeauna un instalator sanitar Bucuresti, pentru orice sector. Raspundem non stop la solicitarile primite si ne poti suna la telefon 0771 302 745, dar ne poti gasi si la sediul firmei din Strada Resita, nr, 25, Sector 4, Bucuresti.

Ne dorim sa tinem cat mai aproape clientii nostri oferindu-le servicii excelente, menite sa raspunda chiar si celor mai inalte exigente. Pentru noi, satisfactia clientilor este esentiala, si ne dorim cat mai multe recomandari si review-uri pozitive.