Inscrie-te la cursul de administrarea si eficientizarea campaniilor de Google Ads, organizat de SEOmark.ro

BUCURESTI - 27 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Afaceri

Daca vrei sa inveti cum sa administrezi eficient campanii pe Google Ads, cum sa gestionezi bugetul si cum sa obtii cele mai bune rezultate din campaniile pe Google, inscrie-te la cursul dedicat, organizat de SEOmark.ro.

Curs Google Ads

Curs Google Ads

Daca vrei sa inveti cum sa administrezi eficient campanii pe Google Ads, cum sa gestionezi bugetul si cum sa obtii cele mai bune rezultate din campaniile pe Google, inscrie-te la cursul dedicat, organizat de SEOmark.ro. Acest curs intensiv de Administrarea si Eficientizarea Campaniilor Publicitare are ca scop nu doar sa te invete cum sa implementezi tehnic reclamele, ci si cum sa le gandesti si sa le optimizezi pentru fi a cu cu adevarat eficiente.

Cursul are loc in perioada 8-10 decembrie 2020, seara si se va desfasura online, prin Zoom.

Administrarea si eficientizarea campaniilor prin Google Ads se desfasoara in perioada 8-10 decembrie (marti - joi).

Cursul are loc online, este interactiv (discuti direct cu trainerul) si se desfasoara dupa urmatorul program:

- marti, miercuri - interval 19.30-21 si joi - interval 20-21.00

Cursul va fi sustinut prin intermediul platformei Zoom.

De asemenea, cursul e interactiv, live si iti va aduce si alte avantaje, pe langa informatiile utile pe care le vei afla. Astfel, vei beneficia si de 30 de zile post curs in care trainerul iti va raspunde intrebarilor legate de ceea ce ai invatat in timpul sesiunii.

Daca vrei sa iti promovezi eficient afacerea sau doar vrei sa inveti sa creezi si sa adminsitrazi campanii de succes prin Google Ads, inscrie-te la curs. Detalii despre curs si inscriere gasesti aici.

Mai sunt doar cateva zile pana la inchiderea sesiunii de inscriere la cursul dedicat campaniilor eficiente pe Google Ads, asa ca grabeste-te sa prinzi un loc.

Despre SEOmark.ro

SEOmark.ro este o agentie de marketing online lansata in 2014, care ofera servicii de promovare online, incepand de la constructie de site-uri si pana la promovare prn Google Ads, Facebook Ads, SEO sau cursuri de marketing digital.