PR2Advertising.ro sprijina companiile pe timp de criza. Publica si tu gratuit comunicatele companiei tale

BUCURESTI - 24 martie 2020

Comunicat tip General in Afaceri

PR2Advertising.ro sprijina companiile in perioada de criza prin care trecem si le ofera posibilitatea publicarii de comunicate de presa in mod gratuit pe site-urile: PR2Advertising.ro, Comunicate-PR.ro, Comunicare-online.ro.

comunicate de presa

PR2Advertising.ro sprijina companiile in perioada de criza prin care trecem si le ofera  posibilitatea publicarii de comunicate de presa in mod gratuit pe site-urile: PR2Advertising.ro, Comunicate-PR.ro,  Comunicare-online.ro.

Orice companie care isi doreste sa comunice in perioada 20 martie - 20 aprilie 2020 primeste sprijin din partea PR2Advertising.ro, mai exact posibilitatea de a posta gratuit comunicate pe cele trei site-uri mentionate. Crearea contului si publicarea comunicatelor sunt, de asemenea, gratuite.

Instructiunile sunt simple. Primul pas este ca fiecare companie sa isi creeze un cont pe PR2Advertising.ro, Comunicate-PR.ro si  Comunicare-Online.ro, iar urmatorul pas este sa trimita un e-mail catre office@pr2advertising.ro in care sa mentioneze numele aferent contului creat (user), astfel incat sa se poata face un upgrade al contului, iar cei care publica sa poata posta articole pe cele trei site-uri, fara moderare.

Astfel, chiar daca in perioada crizei bugetele scad si comunicarea va fi cea mai afectata, vei putea publica un comunicat pe zi (cu foto si pana la 3 link-uri incluse), pentru a nu pierde legatura cu publicul si consumatorii tai, dar si pentru a-ti consolida campaniile de SEO.

Tine cont, insa, ca ne dorim sa sprijinim cresterea afacerilor si comunicarea companiilor care isi doresc sa construiasca, motiv pentru care le oferim gratuit aceste servicii, insa, inainte de a publica, te rugam sa citesti si sa respecti regulile si conditiile de publicare pe site-urile mentionate. Le gasesti aici.

PR2Advertising.ro este un site de comunicate de presa care isi propune sa sprijine companiile in procesul comunicarii si sa aduca brandurile, produsele si serviciile mai aproape de target. Rezonam cu ideea ca promovarea si comunicarea sunt procese importante in construirea imaginii unui brand, lucru care se reflecta in mod direct in succesul pe care acestea le au pe piata. Din acest motiv, sub sloganul "stay in touch with your target", PR2Advertising.ro isi propune sa faciliteze comunicarea companiilor cu targetul vizat.

Comunicate-PR.ro este site-ul care aduce comunicate de presa din cele mai diverse domenii precum: afaceri, fashion, evenimente, activitati non-guvernamentale si multe altele.

Comunicare-online.ro este locul unde gasesti comunicate de presa din mediul business si nu numai, publicate de diverse companii. Aici poti cunoaste mai mult un brand si te poti inspira din ideile de afaceri care au avut succes, dar poti si sa comunici noutati despre business-ul tau.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pr2advertising3/pr2advertising-ro-sprijina-companiile-pe-timp-de-criza-publica-si-tu-gratuit-comunicatele-companiei-tale