Syg Mob Design - producatorul de mobila la comanda pe care te poti baza

BUCURESTI - 2 decembrie 2022

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Pentru a mobila un spatiu exact asa cum vrei, in culorile, designul si dimensiunile dorite, singura solutie este sa apelezi la un producator de incredere, iar Syg Mob Design este unul dintre ei.

sygmob.ro

sygmob.ro

Activeaza in domeniu din 2006 si executa mobilier la comanda la preturi fara concurenta din materiale de calitate superioara, pentru dormitoare, livinguri, bucatarii, holuri, birouri, sali de conferinte sau spatii comerciale. Obiectivul principal de activitate al acestei firme este realizarea de mobilier din pal melaminat simplu sau lacuit, MDF infoliat simplu sau lacuit.Toate piesele sunt unice si sunt realizate dupa dimensiunile necesare, incadrandu-se perfect in spatiul disponibil si in cerintele clientilor.

In plus, firma asigura gratuit consiliere de specialitate, transport si montaj in Bucuresti sau in localitatile din apropiere.

 

De ce sa apelezi la SYGMOB pentru mobila la comanda

SYGMOB este pe piata mobilierului realizat la comanda de peste 16 ani, are un portofoliu bogat de lucrari si sute de clienti multumiti, rezidentiali sau comerciali. Ofera garantie de doi ani la toate produsele sale, transport si montaj gratuite atat in Bucuresti, cat si in localitatile limitrofe. De asemenea, le garanteaza clientilor un termen de executie de maximum 20 de zile lucratoare.

Consultanta si deplasarea la locatie pentru a face masuratori si a schita proiectul sunt gratuite. De asemenea, se accepta plata in rate iar preturile sunt intotdeauna corect calculate.


Tipuri de mobilier realizat la comanda de SYGMOB

SYGMOB poate realiza fara probleme orice tip de mobilier atat pentru resedinte, cat si pentru spatii comerciale si birouri. Are la activ numeroase proiecte de mobilier de living, de bucatarie, dormitor, sufragerii, dressinguri sau birouri. De asemenea, realizeaza la comanda mobilier printat si paturi tapitate.

Practic, te poti baza pe serviciile acestei firme pentru orice tip de mobilier. Oricat de inedit este proiectul tau, echipa SYGMOB are experienta si abilitatile necesare pentru a-l pune in practica cu maximum de profesionalism.

Calitatea, eleganta, stilul, functionalitatea perfecte si confortul sunt caracteristici care nu lipsesc nicioadata unei piese de mobilier proiectata si realizata de aceasta firma. Iar totul este completat de servicii de top si o echipa de oameni pasionati de meseria lor.

 

SYGMOB - cum ii poti contacta pentru o oferta personalizata

Daca vrei sa discuti cu specialistii de la SYGMOB suna la numarul 0723 700 080 sau poti trimite un email la adresa office@sygmob.ro. Poti alege de pe site-ul lor orice model iti place si ei il vor reproduce si modifica pentru a corespunde necesitatilor si preferintelor tale. De asemenea, daca ai o schita, poti lua legatura cu ei pentru a discuta si a vedea cum se poate pune in practica. Iar daca inca nu stii ce vrei, poti solicita consiliere gratuita.

 

Cu SYGMOB nu va fi necesar sa renunti la calitate, stil si eleganta pentru ca le poti avea pe toate la un pret foarte atractiv. Asa ca nu ezita sa ii contactezi pentru detalii si pentru o oferta personalizata!


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pr2advertising3/syg-mob-design-producatorul-de-mobila-la-comanda-pe-care-te-poti-baza