Prais Corporate Communications


Descrierea companiei Prais Corporate Communications

Lafarge este prezentă în România din 1997 şi a investit peste 300 de milioane de Euro în operaţiunile sale: LAFARGE ROMCIM S.A, LAFARGE AGREGATE BETOANE S.A., LAFARGE ARCOM GIPS S.A. Prin decizia de a sprijin programul Habitat, Lafarge
a adăugat o importantă investiţie la creşterea confortului şi calităţii vieţii oamenilor, demonstrându-şi astfel angajamentul de a fi un membru responsabil al comunităţii din România.

Grupul Lafarge

Grupul Lafarge, lider mondial în domeniul materialelor de construcţii, deţine poziţii fruntaşe cu fiecare dintre diviziile sale – nr. 1 în Ciment şi Materiale pentru Acoperişuri, nr. 2 în Agregate & Betoane şi nr. 3 în Gips şi are 77.000 de angajaţi în 75 de ţări.

Lafarge crede cu tărie că nu există performanţă economică durabilă fără progres social şi protecţia mediului, iar angajamentul său faţă de dezvoltarea durabilă este susţinut continuu. În afara considerentelor economice, dimensiunile umană, socială şi de mediu fac parte integrantă din programele de performanţă şi procesele de management ale Grupului. Lafarge abordează dezvoltarea durabilă într-un mod exigent, deschis şi transparent. Scopul Lafarge este de
a furniza materiale de construcţii care să ofere adăpost oamenilor şi să contribuie la consolidarea cadrului societăţii umane.

Comunicate Prais Corporate Communications :

Vezi toate comunicatele companiei Prais Corporate Communications.