Ajutor în valoare de 240.000 € pentru UNICEF, acordat de Amway Vicepreşedintele Amway şi-a oferit la licitaţie serviciile de bucătar în favoarea victimelor dezastrului tsunami

BUCURESTI - 4 martie 2005

Comunicat tip General in Social

Compania de vânzări directe Amway, alături de Întreprinzătorii Privaţi Autorizaţi (IPA) şi de angajaţii săi, a iniţiat o activitate care să susţină eforturile de a reduce suferinţa supravieţuitorilor, la scurt timp după producerea dezastrului din Asia de Sud-Est. Timp de o lună s-au strâns peste 240.000 Euro prin intermediul unor activităţi cum ar fi licitaţii sau tombole. Unii angajaţi au oferit colegilor, prin licitaţie, servicii de gătit, de curăţare a pantofilor şi de spălare a maşinilor.

Ajutor în valoare de 240.000 € pentru UNICEF, acordat de Amway    Vicepreşedintele Amway  şi-a oferit la licitaţie serviciile de bucătar  în favoarea victimelor dezastrului tsunami

Ambasadorul UNICEF, Sir Roger Moore, a mulţumit companiei Amway pentru ajutorul acordat victimelor fenomenului tsunami: „Solidaritatea Dumneavoastră sinceră faţă de milioanele de copii din Asia, ale căror vieţi au fost atât de puternic afectate de valul tsunami, este într-adevăr impresionantă.”

Mark Beiderwieden, Vicepreşedinte Senior şi Director Executiv al sucursalei Amway din Europa şi Africa de Sud, a gătit, la reşedinţa sa, o cină pentru şase persoane de la care a strâns 950 de Euro. Mark Beiderwieden consideră că orice modest efort este „un exemplu semnificativ specific filosofiei Amway: aceea de a ajuta oamenii care au nevoie de sprijin şi de a schimba cu adevărat ceva în lume”.

Scopul Amway este acela de a ajuta copiii din întreaga lume. Cele 26 de filiale ale Amway din Europa şi Africa de Sud acordă ajutor pentru UNICEF, Fondul pentru Copii al Naţiunilor Unite, încă din 2001. Alături de IPA şi de angajaţii săi, Amway ajută la vaccinarea copiilor din ţările în curs de dezvoltare împotriva unor afecţiuni periculoase cum ar fi poliomielita şi tetanosul. În primii trei ani ai acestui parteneriat, Amway a contribuit cu 1,2 milioane de Euro, sumă la care s-au adăugat cei 240.000 de Euro, pentru ajutorarea victimelor dezastrului tsunami din Asia de Sud-Est.

Amway este una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume. Amway este un producător de cosmetice, suplimente nutriţionale şi produse pentru îngrijirea locuinţei, care sunt distribuite direct către consumatori prin intermediul unei adevărate „flote” comerciale de întreprinzători privaţi autorizaţi care activează în Europa şi Africa de Sud.

Compania Amway este prezentă şi în România din anul 1997. Amway România Marketing S.R.L. a avut, în anul 2004, o cifră de afaceri de 434 miliarde de lei, realizată alături de cei peste 21.000 de întreprinzători privaţi asociaţi în activitatea sa.

Despre Prais Corporate Communications

Amway România este membru fondator al Asociaţiei de Vânzări Directe din România, care reuneşte companii de renume din domeniul vânzărilor directe. Asociaţia are ca scop promovarea celor mai înalte practici şi promovarea protecţiei consumatorului.
Amway România Marketing S.R.L.
Piaţa Presei Libere nr. 1, Complex Expoziţional, Pavilion T, Sector 1, Bucureşti
Telefon: 021/202.00.00
Fax: 021/224.38.82

e-mail: inforo@amway.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prais-corporate-communications/ajutor-in-valoare-de-240-000-eur-pentru-unicef-acordat-de-amway-vicepresedintele-amway-si-a-oferit-la-licitatie-serviciile-de-bucatar-in-favoarea-victimelor-dezastrului-tsunami