„Dialog cu Sentimente” - o expoziție inedită te invită să explorezi sentimentele despre care nu vorbim

Timisoara - 7 martie 2024

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Singurătatea, anxietatea, tristețea - sunt sentimente, emoții negative, cu care ne confruntăm toți zi de zi. Tocmai aceste sentimente care ne răscolesc sunt nucleul central al unei expoziții care invită vizitatorii într-un spațiu sigur pentru, în care să experimenteze și să înțeleagă mai bine spectrul larg al emoțiilor umane prin intermediul artei. Expoziția se deschide pe 8 martie, la Timișoara.

carla

carla

Expoziția își propune să aducă în prim-plan emoții precum singurătatea, tristețea și anxietatea, pe care le trăim cu toții, dar pe care deseori le ascundem sau le negăm. Prin culori vibrante, texturi expresive și compoziții îndrăznețe, Carla Monica transformă aceste emoții în opere de artă, oferindu-le o formă tangibilă și invitându-ne să le înțelegem și să le simțim.

 

„Prin fiecare tablou, încerc să deschid o fereastră către lumea interioară a emoțiilor noastre. Este o invitație la empatie, la recunoașterea și acceptarea sentimentelor care adesea sunt văzute ca fiind negative sau nedorite. Fiecare emoție, indiferent cât de grea, este o parte esențială a experienței umane. Folosind culori vibrante, texturi expresive și compoziții îndrăznețe, am creat tablouri care reflectă intensitatea și complexitatea emoțiilor. Fiecare urmă de pensulă a fost o mărturie a călătoriei mele personale, transformând trăirile interioare în opere de artă tangibile”, spune Carla-Monica Vago, creatorul acestui proiect ambițios.

 

Obiectivul artistei este de a transforma spațiul expozițional într-un adevărat periplu emoțional. Această abordare sporește interacțiunea cu arta, dar încurajează și o legătură mai profundă între spectator și emoțiile exprimate prin fiecare piesă, invitând la o explorare mai profundă a propriei interiorități.

Apropiere de sentimentele proprii

 

„Dialog cu Sentimente” nu este, așadar, doar o expoziție de artă; este o experiență care încurajează vizitatorii să se apropie de propriile sentimente, să se conecteze la emoțiile altora și să realizeze că în această călătorie emoțională nu sunt singuri. Carla Monica speră că, prin arta sa, să creeze o punte între emoțiile individuale și experiența colectivă, subliniind importanța empatiei și a înțelegerii într-o lume adesea divizată.

 

Expoziția „Dialog cu Sentimente” este deschisă publicului începând cu 8 martie 2024 la Galeria 5, pe str. Vasile Alecsandri nr. 1, în Timișoara, și va putea fi vizitată până pe 16 martie 2024, între orele 16:00-21:00. Intrarea este liberă, iar vizitatorii sunt încurajați să petreacă timp cu fiecare lucrare, să exploreze și să resimtă fiecare emoție reprezentată.

Pentru mai multe informații despre expoziție și despre munca artistei Carla Monica Vago, vă invităm să vizitați pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1391298348165676

Despre Carla-Monica Vago

 

Carla Monica Vago este un artist recunoscut pentru abordarea sa unică asupra artei și emoției. Prin lucrările sale, Carla Monica explorează complexitatea emoțiilor umane, folosind arta ca un mijloc de comunicare și expresie. Lucrările ei sunt apreciate pentru profunzimea și sinceritatea emoțională pe care o transmit.

 

Proiectul este organizat în parteneriat cu Municipiul Timișoara, prin Centrul de Proiecte.

Despre PRbeta

PRbeta organizează conferințe despre comunicare online, workshop-uri de web 2.0, traininguri pentru studenții la comunicare și jurnalism.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prbeta/dialog-cu-sentimente-o-expozitie-inedita-te-invita-sa-explorezi-sentimentele-despre-care-nu-vorbim