Începe Arad Open Air Festival. Urmează un weekend cu muzică și distracție

Timisoara - 6 iulie 2023

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Ediția din acest an a Festivalului Arad Open Air va avea loc timp de cinci zile, între care trei
încep în acest weekend și alte două au loc la finele lunii, pe plaja de la Ghioroc. Distracția
începe vineri, 7 iulie, de la ora 17:30, pe domeniul Aeroportului Internațional Arad.

În prima zi de festival pe scenă vor urca o serie de artiști talentați, aducând o varietate de
sunete și energie incendiară pe scena principală. Atmosfera va fi la cote maxime, iar fanii se
vor bucura de un spectacol remarcabil.

AOA

AOA

Distracție până la răsărit cu artiști de renume

Printre artiștii care vor încânta publicul se numără Pascal Junior, un producător și DJ renumit pentru abordarea inovatoare în muzică. El a studiat în Maria Britanie, dar s-a întors în România pentru a-și îndeplini visul aici. Sunetele sale captivante și ritmurile contagioase vor crea o atmosferă de dans irezistibilă. De altfel, Pascal Junior este unul din dj-ii care nu sunt pentru prima dată pe scena festivalului arădean, declarând în urmă cu doi ani că cel mai mult admiră la AOA „energia publicului, atmosfera și tot ce cuprinde asta”


Tot în prima zi de festival, după cum deja a obișnuit publicul, Alex Super Beats va aduce o doză de energie intensă cu mixurile sale electrizante. Cu un stil unic și o selecție muzicală diversă, acest artist face publicul să vibreze, iar ca în fiecare an, cei prezenți vor avea parte de un adevărat show. 


Totodată, pe scenă vor mai urca: Mike Kross, DJ DIDI, Mahony, Teo Milea & Adi Schiopu, Redd Daniel, R.U.A și Ribozom. În cea de-a doua zi sunt așteptați: Nane, Spike, Paul Damixie, Mike Kross, Sebuh, Burak Yeter, Doma Art - Dance Show, Sasu și Alexandru Ungur. Iar în ultima zi de festival vor fi prezenți: Oscar, Ian, Dragoș Moldovan, FC DNB, Adrian Saguna, Arias, Vama, N’Alin, Calvee și Mike Kross. 


Food truck-uri, muzică și momente unice

Aeroportul Internațional Arad a fost pregătit în cele mai mici detalii în ultimele săptămâni. Food truck-urile și barurile au venit din toată țara pentru a servi cele mai delicioase preparate, deserturi și băuturi fresh. Deoarece vara este sezonul perfect pentru o petrecere pe plajă, pe finele lunii, organizatorii AOA au decis ca anul acesta să mai ofere arădenilor și nu numai încă două zile de distracție, de această dată pe plaja Ghioroc. Aici, pe 28 și 29 iulie, alți artiști vor oferi fanilor un spectacol de neuitat. 


În cadrul zilelor de festival, toate achizițiile se vor face cu tokens, prețul unuia fiind de 10 lei. Jetoanele vor putea fi achiziționate cu bani cash sau cu cardul de la punctele special amenajate.


Abonamente și bilete

Ultimele abonamente se pot cumpăra online accesând https://www.openairfestival.ro/abonamente/, la fel și biletele de o zi și abonamentele VIP. Totodată, acestea vor putea fi cumpărate și de la intrarea în festival. Beneficiază de intrare gratuită minorii sub 10 ani, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore și persoanele cu dizabilități. Pentru mai multe informații, vă rugăm să verificați regulamentul de pe site https://www.openairfestival.ro/info-regulament/. 


Concertele încep în fiecare zi la ora 17:30, iar pentru a evita cozile de la intrare, cei care și-au achiziționat deja un bilet sau un abonament sunt rugați să vină mai devreme.


Urmărește paginile de social media, pentru ultimele noutăți: Facebook https://www.facebook.com/aradopenair, Instagram https://www.instagram.com/aradopenair/ 


Despre PRbeta

PRbeta organizează conferințe despre comunicare online, workshop-uri de web 2.0, traininguri pentru studenții la comunicare și jurnalism.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prbeta/incepe-arad-open-air-festival-urmeaza-un-weekend-cu-muzica-si-distractie