Nane și Spike pe scena Arad Open Air Festival

Timisoara - 10 iulie 2023

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

După ce festivalierii din Arad s-au încălzit în prima seară de festival, cu sunetele muzicii și atmosfera vibrantă, cea de-a doua noapte a fost pregătită să ofere o distracție nebună, de data aceasta sub semnul hip-hop-ului. Petrecăreții au fost în extaz în momentul în care doi dintre cei mai cunoscuți rapperi din România au urcat pe scenă, iar energia lor a fost pur și simplu de neimaginat.

nane

nane

Hip-hop pe scena AOA

Primul artist care a făcut publicul să explodeze de entuziasm a fost Nane, un rapper talentat și carismatic, cunoscut pentru versurile sale puternice și mesajele profunde. În momentul în care primul său beat a răsunat în boxe, toată mulțimea a sărit în sus și a început să strige numele artistului. Atmosfera a devenit electrică, iar mulțimea a cântat cu el fiecare vers, creând o legătură puternică între artist și public.


Apoi, a venit rândul lui Spike să urce pe scenă, stârnind o furtună de aplauze. Fiind pentru a doua oară la Arad Open Air, Spike a fost bucuros să se reîntoarcă la publicul alături de care a făcut un adevărat show anul trecut, dar și cele mai tari poze, el coborând în mulțime pentru a face selfie cu fanii, lucru care s-a întâmplat și seara trecută. Spike a adus un val de energie contagioasă în rândul petrecăreților. Versurile sale pline de personalitate au făcut ca mulțimea să se prindă în corurile melodiilor sale celebre. Cu hit-uri precum "Salcâmii" și "Zeu", Spike a reușit să creeze o atmosferă explozivă, în care publicul său s-a distrat într-un mod frenetic. Toată scena a fost învăluită într-o nebunie colectivă, iar mulțimea a sărit și a dansat în ritmul muzicii sale. 


În timp ce festivalul din Arad continua să ofere o experiență muzicală senzațională, spectacolul de pe scenă nu s-a oprit doar la performanțele muzicale. Unul dintre momentele care a uimit și a fascinat publicul a fost un show de dans uluitor oferit de Doma Art - Dance Show. Acești dansatori talentați au împânzit scena cu o energie explozivă și o sincronizare impecabilă, oferind o interpretare captivantă și plină de pasiune. Pe lângă spectacolul de dans fascinant, DJ-ii care s-au ocupat de muzică au continuat să țină publicul în priză și să-i facă să danseze fără oprire. Burak Yeter, cunoscutul DJ turc, care s-a consacrat datorită melodiei „Tuesday”, a venit special în România pentru AOA. Seara trecută, publicul a așteptat cu nerăbdare apariția lui Burak, unul dintre cei mai anticipați artiști. Cu toate acestea, și Mike Kross, Sebuh și Paul Damixie au oferit un set muzical exploziv pe scena AOA, aceștia fiind doar câțiva dintre artiștii prezenți.


În ultima zi de festival sunt așteptate două nume care au stârnit o adevărată nebunie printre festivalieri - Oscar și Ian, trapperi apreciați pentru versurile lor puternice și stilul lor unic. Totodată, Vama, o trupă cu o carieră impresionantă în muzica românească, va aduce vibe-ul caracteristic festivalului Woodstock direct pe scena din Arad. În același timp, nebunia va fi adusă și de către FC DNB, o trupă care a devenit cunoscută pentru spectacolele explozive și fuziunea unică de muzică drum and bass și elemente de live band.


Bilete 

Biletele de o zi se pot achiziționa accesând https://www.openairfestival.ro/abonamente/, iar acestea se găsesc și la intrarea în festival. Beneficiază de intrare gratuită minorii sub 10 ani, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore și persoanele cu dizabilități. Pentru mai multe informații, vă rugăm să verificați regulamentul de pe site https://www.openairfestival.ro/info-regulament/.  


Concertele încep în fiecare zi la ora 17:30, iar pentru a evita aglomerația festivalului, cei care și-au achiziționat deja un bilet sau un abonament sunt rugați să vină mai devreme.


Urmărește paginile de social media, pentru ultimele noutăți: Facebook https://www.facebook.com/aradopenair, Instagram https://www.instagram.com/aradopenair/  


Parteneri: Bulldog Gin, Klap, Ursus, PRbeta Agency, West Media, Coca-Cola, Red Bull, Maschio Gaspardo, HAI, Universitatea Vasile Goldis Arad, Quark Motors, Cramele Recaș, Prodent.


Despre PRbeta

PRbeta organizează conferințe despre comunicare online, workshop-uri de web 2.0, traininguri pentru studenții la comunicare și jurnalism.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prbeta/nane-si-spike-pe-scena-arad-open-air-festival