S-a încheiat prima noapte de distracție la Arad Open Air Festival. Urmează încă două zile de petrecere

Timisoara - 10 iulie 2023

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Entuziasmul fanilor a revenit în forță și în acest an la Festivalul Arad Open Air. Prima seară a evenimentului a fost plină de bucurie, dans până în zori, atmosferă plină de energie, artiști de renume, muzică vibrantă și, desigur, momente pline de distracție.

AOA

AOA

Cum a fost prima zi de festival


Petrecăreții entuziaști și-au adus gașca de distracție pe Aeroportul Internațional Arad, transformând prima zi a festivalului într-un adevărat paradis al divertismentului. Echipați cu cele mai cool outfit-uri și pregătiți să danseze până în zori, participanții au creat o atmosferă vibrantă și plină de culoare.

Pe lângă muzica artiștilor prezenți în prima zi care a răsunat în boxele amplasate strategic, petrecăreții și-au etalat stilul personal prin outfit-uri care emanau creativitate și individualitate. Toată această diversitate de stiluri și modă a creat o atmosferă magică și plină de farmec, în care participanții au putut să își exprime liber creativitatea și să se bucure de momentul prezent al petrecerii alături de gașca de distracție.

„Este o bucurie imensă să ne reîntâlnim cu fanii Arad Open Air. Aeroportul a fost inundat cu oameni începând cu orele după-amiezii, un semn clar că toți am simțit lipsa magiei și atmosferei festivalului. Prima seară a fost doar un teaser pentru ce urmează în următoarele două zile și suntem foarte nerăbdători să îi vedem pe cei prezenți cum transformă acest loc într-un paradis muzical”, a declarat Glad Varga, organizatorul festivalului.

Artiștii mult așteptați au fost primiți cu entuziasm și bucurie de către festivalieri. Pascal Junior a făcut mulțimea să își arunce brațele în aer și să aplaude frenetic în momentul în care acesta a pășit pe scenă. Atmosfera s-a transformat într-o explozie de energie contagioasă, iar participanții au început să cânte și să danseze alături de el. La fel a făcut și Alex Super Beats, care cu fiecare melodie mixată a adus un val de euforie și extaz printre festivalieri, care au cântat cu vocea tare și au dansat pe ritmurile sale.

Ce urmează în următoarele două zile de festival


Petrecerea continuă în seara asta cu unii dintre cei mai tari artiști din cultura hip-hop - Nane și Spike. Tot azi, publicul va avea ocazia să-i vadă și pe cei de la Doma Art - Dance Show și anul acesta pe scena AOA. Se vor mai ocupa de muzică și entertainment Mike Kross, Paul Damixie, Burak Yeter, Sasu, Alexandru Ungur și Sebuh.

Duminică, în ultima seară de festival, este rândul fanilor muzicii trap să își vadă preferații pe scenă. La cererea publicului, Ian și Oscar vor urca pe scenă ediția aceasta a AOA. În revenire la festival este și FC DNB, care anul trecut a reușit să aducă o doză mare de energie și nebunie în rândul festivalierilor. Tot în ultima zi de festival, Vama va cânta împreună cu publicul cele mai îndrăgite hit-uri, iar melodiile „Perfect fără tine” și „18 ani” îi vor face pe cei prezenți să fredoneze și să trăiască la maximum aceste clipe unice.

Bilete


Biletele de o zi se pot achiziționa accesând https://www.openairfestival.ro/abonamente/, iar acestea se găsesc și la intrarea în festival. Beneficiază de intrare gratuită minorii sub 10 ani, dacă sunt însoțiți de un părinte/tutore și persoanele cu dizabilități. Pentru mai multe informații, vă rugăm să verificați regulamentul de pe site https://www.openairfestival.ro/info-regulament/.

Concertele încep în fiecare zi la ora 17:30, iar pentru a evita aglomerația festivalului, cei care și-au achiziționat deja un bilet sau un abonament sunt rugați să vină mai devreme.

Urmărește paginile de social media, pentru ultimele noutăți: Facebook https://www.facebook.com/aradopenair, Instagram https://www.instagram.com/aradopenair/

Parteneri: Bulldog Gin, Klap, Ursus, PRbeta Agency, West Media, Coca-Cola, Red Bull, Maschio Gaspardo, HAI, Universitatea Vasile Goldis Arad, Quark Motors, Cramele Recaș, Prodent.

Despre PRbeta

PRbeta organizează conferințe despre comunicare online, workshop-uri de web 2.0, traininguri pentru studenții la comunicare și jurnalism.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prbeta/s-a-incheiat-prima-noapte-de-distractie-la-arad-open-air-festival-urmeaza-inca-doua-zile-de-petrecere