SMAEB 2012 - Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti la Romaero, Baneasa

BUCURESTI - 3 aprilie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle

SMAEB 2012 - ADRENALINA, MOTOARE , ZGOMOT, CAI PUTERE SI FETE FRUMOASE LA A X-A EDITIE A SALONULUI DE MOTOCICLETE, ACCESORII SI ECHIPAMENTE BUCURESTI

Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti 2012

Salonul de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti 2012

Ediţia a X-a a Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente Bucuresti - SMAEB se va desfăşura in perioada 21-22 aprilie 2012, la ROMAERO Baneasa, şi este aşteptată participarea a peste 50 firme, pe o suprafaţă de aproximativ 10000 mp si estimam participarea a 20.000 de vizitatori.

„Cei mai importanti producatori de motociclete, scootere, tunning moto , echipamente, accesorii diverse, dar si tatuaje, demonstratii, cascadorii diverse, adrenalina, viteza,  pantaloni din piele si fete frumoase, sunt atractiile SMAEB de anul acesta.

SMAEB raspunde unei nevoi practice, motocicleta si scooterul devenind o solutie viabila si eleganta pentru aglomerarile urbane si pentru multe categorii sociale avand in vedere costurile mai reduse de achizitie, intretinerea ieftina si costurile de utilizare mai mici”, a declarat Domnul Dan Dobrescu, organizatorul Salonului de Motociclete, Accesorii si Echipamente-Bucuresti.

Organizate in acceasi perioada cu SMAEB, la ROMAERO, a treia editie a EXPOBIKE- Salonul de Biciclete si Accesorii 2012,  TATTOOSHOW, STUNTSHOW si SCOOTERCUP, pe spatiul exterior, organizat anual de catre revista SCOOTERFUN, vor constitui evenimente distincte si vor completa oferta de adrenalina si adresabilitate a SMAEB.

Precise Marketing, furnizor de servicii integrate de Marketing si Relatii Publice, va colabora cu echipa de organizare in calitate de Event Manager, data fiind complexitatea evenimentelor ce se vor desfasura concomitent in cadrul celor doua zile intense din Romaero.

______________________________________________________

SMAEB 2011:

Au participat 50  firme, iar numărul de vizitatori a fost de cca. 23000 de persoane.

În cadrul SMAEB 2011 au avut loc lansari de noi modele, demonstratii de virtuozitate moto, cascadorii, precum si evenimentele EXPO BIKE si TATOOSHOW.

Despre Precise Marketing

Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi www.smaeb.ro, sau să il contactaţi pe Doamna Natalia Pruteanu, tel: 0754.468.661, e-mail:natalia.pruteanu@precisemarketing.eu.