Reprezentanţii revoluţionarilor au fost primiţi de prefectul judeţului Satu Mare

Satu Mare - 29 iulie 2004

Comunicat tip General in Administratie Publica

Fisiere atasate:

1401-revolutionari.jpg

În data de 29 iulie, prefectul judeţului Satu Mare, domnul Valer Marian, a primit o delegaţie a Ligii Luptătorilor din Decembrie 1989 Satu Mare, condusă de preşedintele ligii, colonelul(r) Petre Golban.

În data de 29 iulie, prefectul judeţului Satu Mare, domnul Valer Marian, a primit o delegaţie a Ligii Luptătorilor din Decembrie 1989 Satu Mare, condusă de preşedintele ligii, colonelul(r) Petre Golban.
Reprezentanţii revoluţionarilor sătmăreni au dorit să-l informeze pe domnul prefect în legătură cu problemele rămase nerezolvate privind drepturile ce le-au fost conferite prin Legea 134/2004. Totodată i-au fost prezentate cazurile mai deosebite cu care se confruntă unii din părinţii eroilor căzuţi în Revoluţia din decembrie 1989 şi care ar avea nevoie de sprijin din partea autorităţilor. În cadrul discuţiilor s-au făcut referiri şi la acţiunea declanşată la nivel naţional de verificare a tuturor persoanelor care au primit certificate de revoluţionar, acţiune considerată de revoluţionarii sătmăreni ca absolut necesară pentru eliminarea acelor cazuri în care acordarea certificatelor nu a fost tocmai justificată. Preşedintele Golban a fost de părere că respectiva verificare va duce la reducerea numărului de persoane care vor beneficia de certificate de revoluţionar.

Despre PREFECTURA JUDEŢULUI SATU MARE

La rândul său, domnul prefect Valer Marian, participant la revoluţie dar nu şi-a ridicat certificatul de revoluţionar, i-a asigurat pe reprezentanţii revoluţionarilor sătmăreni de disponibiliatea sa pentru dialog cu membrii ligii, de a le asculta problemele şi eventualele propuneri şi a afirmat că în funcţia pe care o ocupă va veghea la aplicarea prevederilor legale privind drepturile revoluţionarilor.
Sorin Martin-Vereş,
purtător de cuvânt
prfsm@cjsm.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/prefectura-judetului-satu-mare/reprezentantii-revolutionarilor-au-fost-primiti-de-prefectul-judetului-satu-mare