Performanta prin Feedback

BUCURESTI - 12 septembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, HR

Feedback-ul real primit de la altii, atunci cand este oferit intr-o forma corecta, poate face diferenta intre succes si esec la locul de munca.

Feedback-ul ne ofera informatii despre ce functioneaza si despre ce nu lucreaza in favoarea noastra. Datorita emotiilor puternice pe care le poate trezi, Feedbackul poate parea un lucuru dificil sau, ceva total nepotrivit. Privit dintr-un alt unghi, tratat intr-o maniera corecta, Feedback-ul este o oportunitate de a intelege perceptia celorlalti, o unealta puternica cu ajutorul careia sa obtinem rezultate corecte.

Fiecare cuvant spus conteaza, daca plantezi mere padurete nu te astepta sa culegi “Golden delicious”!

Bill Meyer

Feedback-ul este poate cea mai delicata unealta folosita in lucrul in echipa. Emotiile si reactiile trezite sunt de multe ori greu de controlat, pentru ca fiecare om este unic, experienta de viata a fiecaruia este diferita. Poti oferi Feedback in cel mai sincer si cel mai curat mod, daca persoana din fata nu este pregatita, nu este obisnuita cu o discutie deschisa, in care lucrurile sunt prezentate cat mai simplu, poti trezi un adevarat scandal.

Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le afli despre Feedback: - are doua fete, incearca mereu sa vezi lucrurile si din unghiul celui din fata ta -sa oferi si sa fii mereu pregatit sa primesti - cand are un ton pozitiv face minuni - e mai complicat si mai greu de dus de cat te astepti - se bazeaza pe incredere si lipsa fricii

In colectia de Cursuri de Management si Leadeship , Premium Class a inclus un curs complet despre Performanta prin Feedback , in care veti primi informatii despre structura si tipurile de Feedback, dar si despre tipurile de comunicare, despre cum sa nu faci din Feedback ceva rau si mai ales despre cum poate fi imbunatatita performanta prin oferirea si primirea Feedback-ului.

Despre Premium Class Services

Premium Class Services este LIDER pe piata solutiilor HR din Europa Centrala si de Est cu un portofoliu de peste 150 de Clienti.
Credem in ACTIUNE si in TRANSFORMARE. Suntem un PARTENER de incredere pentru Clientii nostrii: Organizatii, Echipe sau Persoane. Suntem orientati catre SUCCES.
Personal certificat care trateaza Clientii nostrii cu ATENTIE! Aducem VALOARE prin programe personalizate. Asiguram PERFORMANTE local, bazate pe experienta regionala.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/premium-class-services/performanta-prin-feedback