80% din suprafata expozitionala la EROS SHOW 2011 a fost deja contractata.

BUCURESTI - 28 martie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Interesul companiilor pentru EROS SHOW – cel mai important eveniment erotic din Romania creste de la an la an. Astfel, la doar o luna de la lansare, 80% din suprafata expozitionala la EROS SHOW 2011 a fost deja contractata.

Logo EROS SHOW

EROS SHOW va cuprinde oferta furnizorilor de produse pentru siguranta vietii sexuale si a sanatatii individului, cosmetice, elemente ce confera placere si confort actului sexual, articole vestimentare specifice si lenjerie intima, bijuterii, cadouri traznite, ateliere de tatuaj, activitati educationale, pictura pe corp, tatuaje si piercing, precum si case de productie de gen, artisti si distribuitori de materiale educativ - sexuale, cabinete de planificare familiala, publicatii de specialitate.

Programele vor fi de tip eveniment in eveniment, organizatorii oferind in cadrul manifestarii posibilitatea lansarilor de produse, show – uri de gen, prezentari de lenjerie, vizionari de materiale educativ – sexuale, emisiuni radio si TV in cadrul expozitiei.

Mentionam ca pentru editia din acest an, avem incheiate numeroase parteneriate media printre care putem enumera: Intact, Radio 21, Sapte Seri, precum si peste 40 de parteneriate online, aspect ce va genera o vizibilitate deosebita atat evenimentului nostru, cat si participantilor la eveniment. In incercarea de a va oferi show-uri de exceptie, vom avea pentru a doua oara in calitate de sponsor oficial, una dintre cele mai mari comunitati de webcam si video chat pentru adulti din lume - MyFreeCams.com.

Evenimentul va beneficia si de o campanie outdoor agresiva ce va cuprinde: 12 locatii bannere, peste 300 locatii de afisaj stradal, 50.000 de flyere distribuite in zonele aglomerate ale capitalei.

Va invitam, prin urmare, sa ne fiti alaturi la cea de-a opta editie internationala a evenimentului Eros Show, ce va avea loc in perioada 11 – 15 Mai 2011, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Despre PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO este o companie organizatoare de manifestari expozitionale atat in tara cat si in strainatate.
W.A. Mozart 6A, ap. 5,
sect. 2, Bucuresti.
E-mail: office@eroshow.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/premium-expo/80-din-suprafata-expozitionala-la-eros-show-2011-a-fost-deja-contractata-