Comunicate PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO

Compania PREMIUM EXPO a emis 83 comunicate de presa

 • Dupa sute de show-uri in toata lumea si 23 de recorduri mondiale, Terry Grant vine in Romania la SAB Spring Edition!

  Dupa sute de show-uri in toata lumea si 23 de recorduri mondiale, Terry Grant vine in Romania la SAB Spring Edition!

  BUCURESTI - 13 aprilie 2016

  Dupa sute de show-uri in toata lumea si 23 de recorduri mondiale, Terry Grant vine in Romania intr-un eveniment care te va tine cu sufletul la gura!

  Va asteptam sa il vedeti in exclusivitate la SAB Spring Edition, pe 22 si 23 Aprilie, numai la Romexpo!
      comunicatul de presa

 • Lansare Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2016!

  Lansare Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2016!

  BUCURESTI - 17 februarie 2016

  Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, platforma de business nr. 1 a domeniului auto din Romania, prezinta anul acesta, in perioada 20 – 30 octombrie 2016, pe generoasa suprafata a complexului Romaero Baneasa, cea mai completa gama de autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, autoturisme clasice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto si velo, sisteme audio si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri, vopsitorii si spalatorii auto, tuning auto si moto, precum si ultimele oferte ale societatilor de leasing si de asigurari auto.    comunicatul de presa

 • 7 premiere naționale și automobile venite direct de la Frankfurt la Salonul Auto București și Accesorii 2015!

  7 premiere naționale și automobile venite direct de la Frankfurt la Salonul Auto București și Accesorii 2015!

  BUCURESTI - 28 septembrie 2015

  Între 1 – 11 Octombrie Salonul Auto București și Accesorii, cel mai mare eveniment auto al anului, aflat la ediția a XIII-a internațională, își deschide porțile la Romero Băneasa!

  Vă invităm la deschiderea oficială și conferința de presă a SAB & Accesorii 2015 care vor avea loc Joi, 1 Octombrie, ora 12.00 în Pavilionul H107 al Romaero Băneasa în prezența Domnului Sorin Encuțescu – Secretar de Stat în Ministerul Economiei Comerțului și Turismului, Domnului Bogdan Vasilescu Consilier în cadrul Ministerului Economiei, Comerțului și Turismului, Domnului Constantin Stroe – Președinte ACAROM și Membru al Consiliului Director al APIA, Domnului Cristian Popescu Piedone – Primar General al Primăriei Sectorului 4 precum și a altor reprezentanți ai Ministerelor și Instituțiilor Partenere și va fi urmată de un vin d’honneur.

  Accesul reprezentanților presei în data de 1 Octombrie va fi liber pe baza legitimației de presă.

  IMPORTANT
  În premieră anul acesta în cadrul SAB & Accesorii va avea loc SAB Air Show – cel mai spectaculos show aviatic al toamnei oferit în parteneriat cu Aeroclubul României și Iacării Acrobați!

  SAB Air Show se va desfășura între 3 – 4 Octombrie și 9 –11 Octombrie iar accesul publicului la showurile aeriene va fi gratuit.

  La SAB & Accesorii vor fi prezente premiere naționale și cele mai noi modele auto de la: Adria, BMW, Citroën, DS, Fiat, Fiat Professional, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Lexus, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Piaggio, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo.    comunicatul de presa

 • Toyota si Lexus va asteapta cu cele mai recente modele la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2015!

  Toyota si Lexus va asteapta cu cele mai recente modele la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2015!

  BUCURESTI - 2 septembrie 2015

  Intre 1 – 11 Octombrie, iubitorii fenomenului auto au posibilitatea sa descopere noutatile din acest domeniu deoarece Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2015 (www.sab.ro), cel mai mare eveniment auto din Romania cu participare nationala si internationala, isi redeschide portile la Romero Baneasa.

  Alaturi de marcile deja inscrise, Toyota si Lexus vor fi prezente anul acesta in cadrul Salonului Auto Bucuresti & Accesorii cu cele mai recente modele si premiere nationale!
      comunicatul de presa

 • ACAROM sustine Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2015

  ACAROM sustine Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2015

  BUCURESTI - 15 iulie 2015

  Premium Expo, organizatorul Salonului Auto Bucuresti & Accesorii (SAB & Accesorii), evenimentul cu o traditie in piata de peste 22 ani, are deosebita placere de a va anunta initierea parteneriatului cu ACAROM - Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania.    comunicatul de presa

 • Ne vedem intre 1 – 11 Octombrie la SAB 2015 – editie internationala!

  Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2015

  BUCURESTI - 11 martie 2015

  Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, editia a XIII-a internationala si platforma de business nr. 1 a domeniului auto din Romania va avea loc in perioada 1 – 11 octombrie 2015 pe o suprafata de peste 25.000 mp in cadrul complexului Romaero Baneasa.    comunicatul de presa