EROS SHOW 2007 - BUCURESTI - Centrul erotic al Capitalei, intre 25- 29 Aprilie 2007

BUCURESTI - 23 ianuarie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

PREMIUM EXPO, organizator al celor trei ediţii ale târgului erotic EROS SHOW, are deosebita plăcere de a vă invita la cea de a IV-a ediţie a evenimentului EROS SHOW, ce se va desfăşura în perioada 25 – 29 Aprilie 2007, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Pe durata a 5 zile, EROS SHOW 2007 va reuni oferta furnizorilor de produse pentru siguranţa vieţii sexuale şi a sănătăţii individului, cosmetice, elemente ce conferă plăcere şi confort actului sexual, articole vestimentare specifice şi lenjerie intimă, bijuterii, cadouri trăznite, produse şi băuturi energizante, ateliere de tatuaj, activitaţi educaţionale, pictură pe corp, tatuaje şi piercing, precum şi case de producţie de gen, artişti şi distribuitori de materiale educativ - sexuale, publicaţii de specialitate.

Peste 1200 mp, mai mult 30 expozanti, 2 baruri, 8 staruri XXX, 10 animatoare,
zilnic peste 6 ore de spectacol (show-uri de gen, prezentari de lenjerie, sesiuni de autografe), lansari de produse.

Programele prezentate vor fi de tip eveniment în eveniment, organizatorii dorind să aducă reprezentanţii industriei de gen şi publicul amator reuniţi într-un mediu comfortabil, lipsit de prejudecăţi şi, mai ales, la standarde europene:

Fără inhibiţii, fără prejudecăţi...EROS SHOW 2007 - DIVERTISMENT, EDUCAŢIE ŞI ATMOSFERĂ DE EXCEPŢIE!

PREMIUM EXPO este o companie organizatoare de manifestari expozitionale atat in tara cat si in strainatate.

Despre PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO SRL.
Telefon/Fax: 021.2303818 sau 021.2314156,
E-mail: office@eroshow.ro