Pe locuri, fiți gata, ACCELERĂM spre SAB & Accesorii 2022, evenimentul auto de referință din România! 6-16 Octombrie, Romexpo

BUCURESTI - 12 aprilie 2022

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Auto, Logistica/Transport

Salonul Auto București & Accesorii readuce în această toamnă în atenția publicului iubitor de fenomen auto, noutățile și tehnologiile de ultimă generație ale domeniului, în spațiul generos al pavilionului B2 și al zonei exterioare aferente Romexpo, între 6 și 16 octombrie.

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Încrederea cu care ne-ați răsplătit de-a lungul celor 18 ediții ale Salonului Auto București & Accesorii, expozanți și vizitatori în egală măsură, reprezintă pentru noi motivația de a veni în întâmpinarea dumneavoastră cu o platformă de business solidă care să sprijine piața auto din România.

Prin eforturi comune, dorim ca SAB & Accesorii să reprezinte un real suport pentru redresarea industriei auto, maximizarea vânzărilor și atingerea obiectivelor de business prin interacțiunea cu clienții și specialiștii din domeniul auto.

La SAB & Accesorii 2022 veți descoperi noile modele, tehnologii și produse din domeniul auto, tematica evenimentului incluzând:

- autoturisme de oraş şi de teren, autoturisme clasice

- vehicule hibride și electrice

- ZONĂ DEDICATĂ "e-Mobility @SAB & Accesorii 2022"

- autovehicule utilitare uşoare și grele– camioane, remorci, componente și accesorii aferente

- motociclete, scutere, biciclete şi accesorii

- componente și accesorii auto , sisteme audio şi de navigaţie, tuning auto și moto

- echipamente şi utilaje pentru service-uri, vopsitorii şi spălătorii auto

- concursuri, workshop-uri și lansări de noi tehnologii

- mijloace de semnalizare rutieră, echipamente de dirijare, măsură şi control trafic - societăţi de leasing, societăţi de asigurare, servicii adiacente.

Vă așteptăm!

Pentru informații suplimentare despre înscrierea la eveniment nu ezitați să ne contactați la telefon/fax 021.230.38.18 sau 021.231.41.56, e-mail: office@sab.ro, coordonatori proiect Sorin Radacineanu (0724 204 000), Albert Kiss (0722 579 877), Oana Iliescu (0723 672 732).

Despre PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO este o companie organizatoare de manifestari expozitionale atat in tara cat si in strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/premium-expo/pe-locuri-fiti-gata-acceleram-spre-sab-accesorii-2022-evenimentul-auto-de-referinta-din-romania-6-16-octombrie-romexpo