Sandra Romain vine in premiera la Eros Show pe 9 si 10 Mai 2012!

BUCURESTI - 4 mai 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Sandra Romain a obtinut patru premii AVN, echivalentul Oscarurilor in industria pentru adulti, fiind cea mai cunoscuta actrita romanca a industriei de gen.
Desi are doar 34 de ani, Sandra a aparut pana acum in peste 300 de filme fiind foarte apreciata pentru scenele extreme. “Sandra e unica. Nu ii este frica de nimic. E una dintre cele mai talentate vedete din acest moment", suna caracterizarea facuta de site-ul dvdtalk.com.”

Sandra Romain vine in premiera la Eros Show pe 9 si 10 Mai 2012!

Tot in premiera, la EROS SHOW 2012 va veni si Alice Romain, sora mai mica a Sandrei. Desi are doar 21 de ani, Alice i-a calcat pe urme Sandrei debutand de asemenea in productii pentru adulti si fiind considerata o tanara speranta a industriei de gen.

In incercarea de a va aduce cele mai fierbinti vedete din industria erotica, ne-au fost alaturi in calitate de sponsori ai Eros Show 2012 cei de la MyFreeCams.com – cea mai mare comunitate de webcam si video chat pentru adulti din lume si Cam4. Pentru mai multe detalii va invitam sa accesati www.myfreecams.ro si www.cam4.com.

Eros Show va avea loc intre 9 – 13 Mai la Sala Polivalenta din Bucuresti.

www.eroshow.ro

Despre PREMIUM EXPO

PREMIUM EXPO este o companie organizatoare de manifestari expozitionale atat in tara cat si in strainatate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/premium-expo/sandra-romain-vine-in-premiera-la-eros-show-pe-9-si-10-mai-2012