Poze Presedinte

 • Eu vreau sa fiu presedinte

  Poza: Eu vreau sa fiu presedinte

 • Intalnirea Presedintelui Confederatiei Patronatul Roman (C.P.R.), Gheorghe Naghiu, cu Excelenta Sa, Maria Grapini, Ministru delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism

  Poza: Intalnirea Presedintelui Confederatiei Patronatul Roman (C.P.R.), Gheorghe Naghiu, cu Excelenta Sa, Maria Grapini, Ministru delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism

 • Robert Gibbs, purtator de cuvant Casa Alba

  Poza: Pe cand un presedinte-aburitor de tigara electronica ?

 • Cele mai noi stiri din campania electorala pentru functia de Presedinte al SUA

  Poza: Cele mai noi stiri din campania electorala pentru functia de Presedinte al SUA

 • Marius Catalin Marinescu, noul presedinte al Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI)

  Poza: Marius Catalin Marinescu, noul presedinte al Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei (IGCTI)

 • Noul Presedinte JCI Romania 2010 - Marius Alexa, managerul retelei de website-uri Arhipelago

  Poza: Noul Presedinte JCI Romania 2010 - Marius Alexa, managerul retelei de website-uri Arhipelago

 • Romanian Business Accelerator organizeaza dezbaterea

  Poza: Romanian Business Accelerator organizeaza dezbaterea "Investiti in Romania"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul presedinte.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la presedinte. Pozele pe tema presedinte cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul presedinte, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la presedinte, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la presedinte.