Seara Portilor Deschise A Treia Cafea

Locul desfasurarii: Hobby Cafe, Str. Negustori, nr.34

Organizator: Scoala Vocationala A Treia Cafea

Seara Portilor Deschise A Treia Cafea

Scoala Vocationala A Treia Cafea isi propune sa creeze punti de legatura intre vocatie, hobby si dezvoltarea personala. In acest sens, programul Scolii Vocationale A Treia Cafea include o serie de cursuri, organizate in module, sustinute de specialisti in domenii cat mai variate.

Joi, 15 octombrie, intre orele 17:00 – 20:00, la Hobby Cafe, Scoala Vocationala A Treia Cafea organizeaza un eveniment cu intrare libera pentru toti cei interesati de cursurile de orientare profesionala si de dezvoltarea acelor abilitati ascunse in pasiunile fiecaruia.

Pe parcursul Serii A Treia Cafea, profesorii isi vor prezenta cursurile si vor raspunde la intrebarile viitorilor cursanti.

Pe site-ul www.atreiacafea.ro, inscrierile au inceput inca de pe 8 octombrie. Participantii la Seara A Treia Cafea se vor putea inscrie direct, la finalul prezentarilor.

Recomandari:

« Atitudine și succes », tema propusa de Iulian Olariu ii provoaca pe cursanti sa exploreze propriile resurse motivationale si, printr-o noua atitudine, sa afle cum isi pot organiza mai eficient și mai placut drumul catre cariera dorita si scopurile propuse.

Silvia Tuvene ii va indruma pe cursanti sa descopere cum a evoluat in timp conceptul de iubire. Cum au inteles oamenii iubirea din Antichitate pana in prezent aflati in cadrul cursului « Toujours l’amour – ipostaze ale cuplului de la Antichitate la Postmodernism ».

Pornind de la ideea ca fiecare om are un talent ascuns pe care trebuie doar sa-l descopere si sa-l fructifice, Oana Popescu isi va ajuta cursantii sai sa-si activeze energia creatoare si gandirea pozitiva prin cursul « Descopera-ti teritoriul – workshop de creativitate si artterapie ».

Pentru cei care vor sa afle mai multe despre cunoasterea de sine, Gelu Sabau va prezenta o incursiune in istoria si evolutia unui sistem de gandire cunoscut inca din Antichitate in cursul « Originile si istoria gnosticismului ».

O lume noua se creeaza si ajunge sa prinda aripi in atelierul cursului «Fereastra catre tine». Georgiana Vlahbei te invita intr-o calatorie de pictura si creatie in culori, simboluri si povesti.

Ligia Necula sustine un curs deosebit sub semnul relatiei de comunicare, al cuvintelor si al artei persuasiunii. Exercitii, jocuri de comunicare si teste pentru identificarea tiparelor de comunicare, la cursul «De comunicat, comunici. Dar esti convingator ? »

Parteneri media: HotNews.ro, Toateblogurile.ro, Designyourself.ro, Elevate, 121.ro, Talent Gate, Lume Buna, Cariere, Smart FM, Hobby Cafe

Parteneri educationali: HOLA, ASER, LEAP, AEGEE, AIESEC, VIP, Asociatia Momenttum pentru Tineri, Universitatea Bucuresti, ANPCDEFP

Toate aceste informatii sunt disponibile si online, la adresa : www.atreiacafea.ro


Contact: Cristina Stoenescu
PR Manager
cristina@atreiacafea.ro
office@atreiacafea.ro

Despre PRESENT UNLIMITED

Inscrierile se finalizeaza pe data de 18 septembrie 2009.
Conferintele se desfasoara in zilele 24-25 septembrie 2009, la Hobby Cafe, in intervalul orar 10:00-18:00.

Participare: Intrare libera