Cum să îți eficientizezi compania folosind servicii de închirieri auto B2B?

BUCURESTI - 16 decembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Logistica/Transport

Live site

Pentru companiile noi înființate, pentru cele care se confruntă cu probleme legate de flota auto sau chiar pentru persoanele fizice autorizate care sunt nevoite să se deplaseze frecvent, închirierea auto în regim B2B reprezintă una dintre soluțiile cele mai avantajoase. Spre deosebire de achiziționarea autoturismelor, care este un proces anevoios și care blochează o bună parte din capitalul necesar desfășurării altor activități, închirierea este mai avantajoasă din mai multe puncte de vedere.

Cum să îți eficientizezi compania folosind servicii de închirieri auto B2B

Așadar, dacă ești la început de drum cu compania ta sau ai nevoie de mai multe autoturisme cu care să îți desfășori eficient activitățile, iată principalele motive pentru care merită să colaborezi cu firmele de închirieri auto:

-Închirierea auto deblochează resursele financiare necesare achiziționării autoturismelor. Costul închirierii unei flote auto este mai mic decât costul achiziționării, resursele financiare putând fi astfel alocate către alte tipuri de activități;
        - Serviciile de

închirieri auto B2B

oferă beneficiarilor posibilitatea de a evita creditele pentru achiziționarea mașinilor, care, în general, au costuri mari și blochează capitalul pentru o perioadă îndelungată de timp;
      - Autovehiculele firmelor de închirieri auto au dată recentă de fabricație, sunt dotate corespunzător și au kilometraj redus. Astfel, sunt mașini eficiente, la standarde ridicate din punct de vedere tehnic și estetic, cu care personalul din cadrul firmelor beneficiare își pot îndeplini cu succes sarcinile atunci când sunt necesare deplasări;
      - Companiile care închiriază autoturismele pot alege mașinile în funcție de necesitățile și preferințele utilizatorilor: mașini de clasă economică, medie sau de lux, mașini compacte pentru oraș, mașini SUV sau de alt tip pentru deplasări externe frecvente și pe drumuri anevoioase, mașini cu cutie automată sau manuală, mașini pentru 5, 7 sau chiar 9 pasageri;
      - Închirierea este posibilă atât pe termen scurt și mediu, cât și lung, perioada maximă de închiriere fiind de 60 luni;
      - Compania care închiriază poate utiliza autoturismele oriunde în UE, cât și pe teritoriile Ucrainei și Republicii Moldova;
      - Contractele se pot negocia individual, în funcție de numărul autoturismelor închiriate și de perioada contractuală;
      - Firma de închirieri auto este răspunzătoare de taxele aferente mașinilor (asigurare, rovinietă, service, inspecție tehnică, etc.);
      - În cazul evenimentelor neplăcute (ca exemplu, defectarea autoturismului), furnizorul serviciului de închirieri auto poate oferi mașină la schimb în cel mai scurt timp. Astfel, activitățile beneficiarului nu sunt întrerupte de lipsa unui vehicul;
      - Firma de închirieri auto oferă asistență rutieră telefonică 24/7 și servicii de tractare în orice locație, atunci când o situație prevede acest lucru și consultanță;
      - Flota auto închiriată poate fi utilizată imediat după semnarea contractului, intrând în posesia autoturismelor în cel mai scurt timp.

Prin urmare, costul redus și lipsa grijilor privind achitarea taxelor aferente autoturismele nu sunt singurele avantaje ale închirierii. Acest serviciu este avantajos pentru orice fel de întreprindere, indiferent de domeniul de activitate și de dimensiune. Mașinile pot fi închiriate atât de firmele la început de drum, cât și de cele cu activitate redusă, cu mulți angajați sau de nivel multinațional.

Închirierea este soluția ideală și pentru persoanele fizice autorizate, care nu dispun de bugetul necesar pentru achiziționarea unui autovehicul sau nu doresc să aplice pentru un credit bancar.

Contractele de închiriere pot fi încheiate în funcție de necesitatea beneficiarilor, nu există o perioadă minimă pentru închiriere sau un număr minim de mașini ce trebuie închiriate și nu există costuri ascunse. Există transparență totală în ceea ce privește costurile aferente închirierii, iar procesul de întocmire a contractului este simplu și ușor de parcurs. Iar în cazul anulării din variate motive, nu sunt percepute taxe suplimentare. Mai mult chiar, firmele interesate să închirieze autoturisme pot primi consultanță din partea furnizorului serviciului de închiriere și pot avea convingerea că mașinile închiriate corespund în totalitate nevoilor businessului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pricecarz/cum-sa-iti-eficientizezi-compania-folosind-servicii-de-inchirieri-auto-b2b