Sarbatorile Iasului online

Iasi - 21 septembrie 2005

Comunicat tip General in Administratie Publica

Primaria Iasi a lansat site-ul dedicat Sarbatorilor Iasului, editia a XIV-a, prilejuite de Hramul Sf. Cuv. Parascheva si care se vor desfasura in perioada 10-16 octombrie 2005.

Sarbatorile Iasului online

Primaria Iasi a lansat site-ul dedicat Sarbatorilor Iasului, editia a XIV-a, prilejuite de Hramul Sf. Cuv. Parascheva si care se vor desfasura in perioada 10-16 octombrie 2005.

Site-ul va avea un rol activ in circuitul informational al Sarbatorilor Iasului, in sensul imbunatatirii procesului de comunicare a Primariei cu locuitorii din Iasi si din afara Iasului, cu comunitatea de afaceri si mass media locala si nationala. Primaria Iasi doreste pe aceasta cale sa ofere si sa primeasca informatii rapid si transparent, de la toate partile implicate in desfasurarea acestui eveniment de o importanta majora in procesul de promovare a imaginii Iasului.

Prezenta online a Sarbatorilor Iasului este una informativ - interactiva si se adreseaza publicului de toate varstele. Ieseni si pelerini pot scrie pe forum experientele pe care le-au trait si impresiile cu care au ramas despre editiile din anii anteriori, pot trimite propuneri pentru agenda evenimentelor, pot expedia online felicitari tematice, pot adauga articole proprii legate de pulsul evenimentelor, pot raspunde la diferite sondaje despre Sarbatorile Iasului.

Pentru oamenii de afaceri care participa si/sau se implica in sponsorizarea acestui eveniment, site-ul www.sarbatorileiasului.ro reprezinta un mijloc suplimentar de promovare eficienta nu numai prin gradul mare de masurabilitate, dar si prin oportunitatile create de acest eveniment de amploare pe plan local si national. Intrebari si propuneri pentru sponsorizarea Sarbatorilor Iasului se pot trimite si la adresa sponsori@sarbatorileiasului.ro .

Informarea publicului ramane prioritara pentru Primaria Iasi, iar lansarea site-ului www.sarbatorileiasului.ro vine si in intampinarea necesitatilor informationale a reprezentantilor mass media. Primaria Iasi doreste ca mass media sa participle activ la desfasurarea Sarbatorilor Iasului, pentru a contribui la dezvoltarea vietii sociale, culturale, comerciale si turistice a Iasului si implicit la imbunatatirea imaginii orasului pe plan local si national.

Despre Primaria Iasi

Primaria Iasi
Bd. Stefan cel Mare si Sfant nr.11
Telefon: 0232-215758
office@sarbatorileiasului.ro